Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pe ce post vrei să joci la FCSB?”. Deian Sorescu lămureşte dilema: ”Am vorbit cu antrenorul clar”

”Pe ce post vrei să joci la FCSB?”. Deian Sorescu lămureşte dilema: ”Am vorbit cu antrenorul clar”

FCSB

Comentarii

Deian Sorescu (25 de ani) a fost transferat în urmă cu câteva zile la FCSB şi a debutat deja, într-un meci de pregătire.

”Pe ce post vrei să joci la FCSB?”. Deian Sorescu lămureşte dilema: ”Am vorbit cu antrenorul clar”

Fostul dinamovist a evoluat la noua sa echipă. FCSB a pierdut contra polonezilor de la Pogon Szczecin, scor 0-2, în primul meci amical disputat în cantonamentul din Turcia.

Fotbalistul de 25 de ani a explicat care e postul pe care se simte cel mai bine, dar şi că a fost aproape să se lase de fotbal în urmă cu cinci ani. 

”Cel mai important e să joc, asta e prioritar pentru mine. Asta a fost şi motivul plecării mele, unde mă va folosi mister acolo voi încerca să dau 100%. Sincer, mă simt fundaş mai mult pentru că vin cu faţa spre joc şi am mereu jocul în faţă şi am posibilitatea să iau decizia mai repede. Nu sunt un jucător să am jocul în spate. Am vorbit cu dânsul despre poziţie, joc, cum sunt”, a declarat Deian Sorescu.

Întrebat ce s-a întâmplat la Rakow, Sorescu a mărturisit: ”Nu vreau să intru în subiect, ce a fost a fost, aşa e viaţa de fotbalist. Trebuie să te aştepţi la orice, aşa cum am păţit eu, să schimb etajul de la 2 să mă întorc la 3.

A fost totul din scurt, am avut o şedinţă cu staff-ul celor din Polonia, iar după 3 zile am luat să semnez şi să vin! În glumă mi-au mai zis, îţi dai seama, dar cred că nimeni nu credea că voi veni după 2 zile la ei”. 

  • 1,5 milioane de euro valorează Deian Sorescu pe site-ul de specialitate Transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Sorescu în cele 19 meciuri jucate pentru Rakow în actuala stagiune, în toate competiţiile
Ar trăda Dică dacă ar semna cu Dinamo? ”Eu am făcut ceva pentru FCSB”. Ce spune despre ”infidelitatea” lui Sorescu | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: deian sorescudinamofcsb 

viewscnt
Articole similare