Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar trăda Dică dacă ar semna cu Dinamo? ”Eu am făcut ceva pentru FCSB”. Ce spune despre ”infidelitatea” lui Sorescu | EXCLUSIV

Ar trăda Dică dacă ar semna cu Dinamo? ”Eu am făcut ceva pentru FCSB”. Ce spune despre ”infidelitatea” lui Sorescu | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a vorbit despre transferul lui Deian Sorescu (25 de ani) la FCSB, după ce acesta a jucat mulţi ani şi la Dinamo. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a comentat situaţia jucătorului revenit în fotbalul românesc, dar la marea rivală.

Deian Sorescu a fost transferat în urmă cu câteva zile la FCSB şi a debutat deja, într-un meci de pregătire.

Considerat un ”trădător” de o parte din baza de fani a lui Dinamo, pentru că a semnat cu marea rivală bucureşteană, Sorescu a vorbit deschis despre mai multe momente urâte, care, după cum lasă de înţeles, au contribuit decisiv atunci când a venit oferta de la Gigi Becali.

La un an de la plecarea de la Dinamo, jucătorul în vârstă de 25 de ani a rememorat anumite episoade din experienţa pe care a avut-o la formaţia din Ştefan cel Mare.

Ar trăda Dică dacă ar semna cu Dinamo? ”Eu am făcut ceva pentru FCSB”. Ce spune despre ”infidelitatea” lui Sorescu | EXCLUSIV

Unul dintre momentele amintite este cel în care suporterii i-au smuls tricoul şi l-au aruncat pe jos, la un meci cu CS Mioveni, în sezonnul 2021-2022.

Invitat la Orange Sport, Nicolae Dică a fost pus să analizeze trecerea lui Deian Sorescu de la Racow la FCSB.

Tehnicianul argeşean a făcut lămuriri şi cum ar fi pentru el o trecere la rivala Dinamo, în condiţiile în care trecutul său şi ca jucător, şi ca antrenor este legat în cea mai mare parte de FCSB.

”Sorescu e transfer bun. Îl ştiu de la naţională, de la Dinamo. E bun şi cred că au căutat un fundaş dreapta ofensiv.

Aveau nevoie de jucător de bandă care să vină să ajungă cu centrări şi cu siguranţă e un profesionist 100%, cred că se va impune.

(n.r. dacă contează unde ai jucat înainte) Ca antrenor, ca jucător nu e uşor dacă ai lucrat la o rivală şi să mergi în tabăra cealaltă.

Eu am făcut ceva pentru Steaua (n.r. FCSB) şi cred că n-aş fi primit bine. Eu oriunde merg sunt la fel”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Deian Sorescu a fost apărat de foştii colegi de la Dinamo, unii dintre ei fiind dispuşi chiar să se transfere la FCSB direct de la clubul alb-roşu, pe când internaţionalul român a trecut şi prin Polonia între cele două rivale bucureştene.

Afla mai multe despre: fcsbdinamodicasorescu 

viewscnt
Articole similare