Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum comentează Nicolae Dică scandalul care a izbucnit la FCSB, după ce Strizu nu a fost luat în cantonament: ”Toţi aveam carnet de antrenor, dar Pintilii nu avea!” | EXCLUSIV

Cum comentează Nicolae Dică scandalul care a izbucnit la FCSB, după ce Strizu nu a fost luat în cantonament: ”Toţi aveam carnet de antrenor, dar Pintilii nu avea!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dică a semnat cu Mioveni şi a comentat situaţia actuală de la FCSB, fosta lui echipă.

FCSB a plecat, duminică, în cantonament, cu mai puţin de două săptămâni înaintea reluării Superligii, reuşind o premieră istorică, nemaiîntâlnită probabil la niciun club până acum.

Vicecampioana a plecat în Antalya fără antrenorul său principal, Leo Strizu, care a fost lăsat la Bucureşti de către conducerea clubului, adică de Gigi Becali. După acest episod, în Liga 1 a început un adevărat scandal. 

Lucian Burchel, directorul Şcolii Federale de Antrenori, a intervenit şi a spus că nu este normal ce se întâmplă la FCSB. MM Stoica a fost foarte supărat pe Burchel şi chiar a intrat în război cu el. 

Mai mult decât atât, oficialul FCSB a afirmat că în Superligă ar fi un antrenor fără licenţă. dar nu a dorit să îi dezvăluie numele. 

Dică a fost întrebat despre situaţia de la fostul lui club. Antrenorul nu a dorit să dezvolte prea mult subiectul şi a spus că Pintilii nu are carnet de antrenor, aşa cum prevede legislaţia din România. 

”Toţi aveam carnet de antrenor, dar Pintilii nu avea!”

”Nu comentez despre Strizu. Dacă ăsta e staff-ul lor făcut în acest moment... Toţi aveam carnet de antrenor, Viorel Tănase, toţi aveam.

Da, Pintilii nu avea, iar Filip se ocupa de jucătorii tineri, făcea programe cu ei la sală, iar când mai aveam nevoie de el ajuta”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.  

Afla mai multe despre: fcsb-dică-strizu 

viewscnt
Articole similare