Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te bucuri că ai independenţă?”. Cum a răspuns Nicolae Dică după mandatele de la FCSB: ”Să divulg” | EXCLUSIV

”Te bucuri că ai independenţă?”. Cum a răspuns Nicolae Dică după mandatele de la FCSB: ”Să divulg” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) s-a întors în judeţul natal, Argeş, acolo unde o va pregăti pe CS Mioveni, ultima clasată a campionatului. Fost antrenor la FCSB, acesta a fost întrebat dacă la Mioveni va beneficia de independenţă în ceea ce priveşte deciziile ce intră în fişa postului unui tehnician.

Liber de contract după demisia de la FCSB, Nicolae Dică a revenit aproape de casă, dar nu la Piteşti, ci la Mioveni.

Formaţia argeşeană este pe ultimul loc în Superligă, cu nouă puncte după 21 de meciuri disputate.

”Te bucuri că ai independenţă?”. Cum a răspuns Nicolae Dică după mandatele de la FCSB: ”Să divulg” | EXCLUSIV

Invitata în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a fost chestionat cu privire la tactica pe care o va aborda la CS Mioveni, echipă care se zbate pentru evitarea retrogradării.

Antrenorul argeşean a precizat că va miza un mix între fotbalul ofensiv care l-a consacrat, dar şi pe o rigoare defensivă, fiind conştient că nu are calitate individuală foarte mare printre elevii săi.

Totodată, Dică a menţionat că a fost dorit în mai multe rânduri de cei de la Mioveni.

”Să divulg tactica acum? E clar că te mulezi pe lotul pe care-l ai. Trebuie să fii nebun şi să zici că joci ce jucam la FCSB. Vom încerca să îmbinăm ofensivul cu defensivul, mai un contraatac. E normal ca antrenor să fii realist.

Vom încerca să scoatem rezultate. Vom fi o echipă bună, nu cum s-a întâmplat cu Mediaş, Clinceni. Cred în aceşti oameni, am fost la discuţii cu toată conducerea.

Au mai fost discuţii în trecut, când erau în Liga 2, în Liga 1, cu primarul. Acum au insistat, au aşteptat, au făcut lucrurile cum au spus şi a contat că sunt argeşean”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Întrebat dacă se bucură că are independenţă la noua sa echipă, ceea ce nu prea avea în perioada de la FCSB, Nicolae Dică a explicat.

”Nu se pune problema aşa. La FC Argeş tot lucrul ăsta l-am făcut. Orice antrenor de la Steaua (n.r. FCSB) sau poate şi la alte echipe nu face el totul. Nu face el toate transferurile sau... Mi-ar fi plăcut să vin când echipa era mai sus în clasament”, a adăugat tehnicianul de 42 de ani.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbmioveni 

viewscnt
Articole similare