Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan a comentat transferul lui Sorescu la FCSB: ”Dacă dincolo n-a mai fost dorit!”

Andrei Ivan a comentat transferul lui Sorescu la FCSB: ”Dacă dincolo n-a mai fost dorit!”

Fotbal intern

Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova remizat, duminică, scor 1-1, cu echipa Partizan Belgrad, în ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Turcia.

Partizan a deschis scorul în minutul 12, prin Pavlovic, din penalty. Pentru Universitatea Craiova a marcat Ivan, în minutul 77, tot din penalty. 

La finalul meciului, Andrei Ivan a fost optimist şi a vorbit despre venirea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova. Atacantul oltenilor îşi doreşte să oprească hegemonia CFR-ului. 

”Sunt optimist! Suntem doar la 7 puncte de locul 1, sperăm să facem un meci bun la Botoşani, să câştigăm, să fie bine. Domnul Neagoe a venit cu idei bune, suntem de puţin timp împreună. Nu schimbăm noi antrenorii, şi noi vrem victorii, trofee, dar sunt meciuri şi meciuri.

Uneori, nu putem câştiga. Ne dorim să oprim seria celor de la CFR Cluj, vom vedea. Eu mi-am prelungit contract cu Ştiinţa încă patru ani, vom vedea ce va mai fi”, a spus Andrei Ivan.

De asemenea, Andrei Ivan a vorbit despre venirea lui Deian Sorescu la FCSB. 

”Sorescu la FCSB? Este alegerea lui, dacă dincolo n-a mai fost dorit, e normal să vină la o echipă unde să joace”, a mărturisit Andrei Ivan.  

Afla mai multe despre: craiova-sorescu-ivan 

viewscnt
Articole similare