Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dat ordinul: ”Da, vor juca!”. Cine va decide pentru FCSB duelul cu Farul: ”Dacă câştigăm, deja ne pregătim de Liga Campionilor”

Gigi Becali a dat ordinul: ”Da, vor juca!”. Cine va decide pentru FCSB duelul cu Farul: ”Dacă câştigăm, deja ne pregătim de Liga Campionilor”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre cele mai ”fierbinţi” subiecte de la FCSB, printre care şi situaţia a doi jucători importanţi: Malcom Edjouma şi Octavian Popescu.

FCSB o va întâlni pe Farul luni, 17 aprilie, în a doua zi de Paşte, de la ora 20:30, în etapa a patra a play-off-ului din Superligă, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Gigi Becali a dat ordinul: ”Da, vor juca!”. La cine se referă patronul FCSB pentru duelul cu Farul: ”Dacă câştigăm, deja ne pregătim de Liga Campionilor”

Gigi Becali a prefaţat duelul de pe Arena Naţională şi consideră că dacă FCSB nu învinge liderul campionatului, atunci poate să zică adio titlului şi în acest an.

Totuşi, omul de afaceri a precizat că îi este frică mai mare de campioana CFR Cluj decât de liderul Farul Constanţa.

De asemenea, finanţatorul clubului bucureştean a anunţat două reveniri importante în lotul echipei, posibil şi în primul ”11”: mijlocaşii Malcom Edjouma şi Octavian Popescu.

”Păi dacă nu batem, nici nu vreau, nici ipotetic nu iau în calcul să pierdem meciul. Un egal, mai eşti în cărţi. Dacă câştigăm meciul, deja trebuie să ne lăsăţi să ne pregătim de Liga Campionilor. 

Cred că cea mai puternică este CFR-ul. Da, şi Edjouma, şi Tavi Popescu, vor juca, da”, a declarat Gigi Becali, la o conferinţă la Palat.

FCSB nu s-a putut baza pe Edjouma la meciul cu CFR din cauza unei toxiinfecţii alimentare, în timp ce Popescu s-a întors accidentat de la acţiunea naţionalei.

Totodată, şi managerul FCSB, Mihai Stoica, a punctat că o victorie cu Farul este obligatorie pentru a mai rămâne în cursa pentru titlu.

”Dacă nu batem Farul, noi nu avem cum să emitem pretenţii (n.r. la câştigarea campionatului). Atunci trebuie să ne luptăm pentru un loc de cupe europene şi gata, dar trebuie să batem”, afirma oficialul FCSB, la Orange Sport.

În clasamentul Superligii, FCSB ocupă locul 3, cu 34 de puncte, în timp ce Farul este lider, cu cinci puncte mai mult. Între ele se află CFR, cu 35 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare