Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali îşi bagă jucătorii în şedinţă înaintea meciului cu Farul: "Am văzut la Hagi, iar acum mă duc şi eu"

Becali îşi bagă jucătorii în şedinţă înaintea meciului cu Farul: "Am văzut la Hagi, iar acum mă duc şi eu"

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte pentru meciul cu lideul Superligii, Farul Constanţa. Cele două se vor întâlni luni, de la ora 20:30, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Aflată la cinci puncte în spatele liderului, FCSB speră la o victorie în partida de luni care o poate apropia la doar două puncte de echipa lui Gheorghe Hagi. Pentru a fi sigur că jucătorii săi vor fi motivaţi, Gigi Becali a declarat că ia în calcul să meargă la vestiare înaintea partidei de pe Arena Naţională.

"E posibil să merg la vestiare, cel mai mult contează încurajarea. Eu o să le spun că sunt cei mai buni şi chiar ăsta e adevărul. Hagi aşa îşi încurajează jucătorii şi uite că le-a intrat în cap. Acum le spun şi eu, mă iau după Gică, el e specialistul.

Eu nu iau în calcul să pierdem meciul. Cu un egal, încă suntem acolo, dar dacă e să câştigăm... Deja trebuie să ne lăsaţi să ne pregătim de Liga Campionilor. Cea mai puternică adversară e CFR Cluj" , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare