Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, încântat de un tânăr jucător din Liga 1: ”Este singurul care-mi place”. Pe cine a pus ochii

Gigi Becali, încântat de un tânăr jucător din Liga 1: ”Este singurul care-mi place”. Pe cine a pus ochii

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este încântat de un jucător de la Farul Constanţa.

În ultimul deceniu, Gigi Becali a fost patronul din Liga 1 care a cumpărat cei mai mulţi jucători de la Farul Constanţa.

Fostul europarlamentar este acum impresionat de încă un jucător crescut de Gică Hagi, însă nu este aşa încrezător că l-ar putea transfera.

Gigi Becali este încântat de Andrei Borza: ”Voi credeţi că Gică e fraier?”

Gică Hagi propune încă două nume foarte interesante: Andrei Borza şi Adrian Mazilu, ambii de 17 ani. Primul joacă fundaş stânga, Mazilu este ”aripă” dreapta.

Cei doi au un sezon excelent la Farul, în ciuda vârstei şi au crescut de la un meci la altul.

Gigi Becali se declară şi el încântat, mai ales de Andrei Borza. Însă patronul FCSB este de părere că nu poate fi transferat, deoarece Gică Hagi vrea să obţină foarte mulţi bani în schimbul său:

”Jucător care-mi place e Borza. Mazilu încă e... Era mai bun Coman decât Mazilu la vremea lui. Şi uite că am dat 3 milioane şi... Singurul jucător care-mi place de la ei e Borza.

Nu fac nicio ofertă, că nu poţi să-l iei pe Borza, că nu-l dă Gică pe Borza. Voi credeţi că Gică e fraier. Nu-l dă, că nu-l dă Gică pe Borza”, a spus Gigi Becali.

Ce a spus Meme Stoica despre Andrei Borza

Un mare admirator al lui Andrei Borza este şi Mihai Stoica. Managerul general al FCSB-ului a declarat în urmă cu o lună, la Orange Sport, că-l consideră cel mai bun fundaş stânga român:

”Pentru mine Borza e cel mai bun foarte tânăr jucător - nu tănăr, că tineri sunt mulţi buni - din actuala ediţie de campionat

Va face pasul rapid poate chiar la prima naţională a României. Mi se pare cel mai bun fundaş stânga român la ora actuală”, a spus Meme Stoica pentru Orange Sport.

Până acum, Andrei Borza a adunat 30 de apariţii pentru Farul (3 în Cupă), timp în care a reuşit două goluri şi două assist-uri.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare