Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Kimmich a sărit să-l bată pe Leroy Sane la Bucureşti: ”Mi-a spus un martor ocular”

EXCLUSIV | Kimmich a sărit să-l bată pe Leroy Sane la Bucureşti: ”Mi-a spus un martor ocular”
Comentarii

Meme Stoica susţine că Joshua Kimich a sărit să-l bată pe Leroy Sane după un meci care s-a disputat în Bucureşti.

Sadio Mane şi Leroy Sane au fost în centrul unui conflict rar în fotbalul de înaltă performanţă.

Senegalezul l-a lovit cu pumnul în gură pe colegul său de la Bayern Munchen, după eşecul cu 0-3 în faţa lui Manchester City, în sferturile Champions League.

Sane a fost aproape să ia bătaie şi de la Kimmich. La Bucureşti

Marţi seară, Bayern Munchen a pierdut la scor de neprezentare în faţa lui Manchester City, în prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor.

Rezultatul a produs multă nervozitate în vestiarul lui Bayern Munchen. Bild a scris că Sadio Mane l-a agresat fizic pe Leroy Sane.

Cei doi au intrat în conflict în minutul 83, când Sane a vrut să-l lanseze pe Mane, dar a greşit pasa, pe un atac ce se anunţa foarte periculos pentru poarta lui City.

Se pare însă că Sane are ”obiceiul” de a-şi enerva colegii. Meme Stoica susţine că jucătorul în vârstă de 27 de ani a fost foarte aproape să fie bătut şi de Joshua Kimich.

Managerul general al FCSB-ului spune că totul s-a întâmplat după România - Germania (scor 0-1), meci care s-a disputat pe 28 martie 2021, la Bucureşti, în preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022.

Atunci, Joshua Kimmich i-a reproşat colegului său de la naţională atitudinea delăsătoare pe care a avut-o în timpul meciului cu România:

”Eu ştiu că era să se mai întâmple şi la Bucureşti, mi-a spus un martor ocular, că la echipa naţională a Germaniei, Kimmich s-a dus peste Sane şi a lipsit foarte puţin să-i tragă una, pentru că nu pare serios. Calităţi are formidabile”, a povestit Meme Stoica la Orange Sport.

Sadio Mane a fost scos vinovat de conducerea lui Bayern Munchen şi ar putea pleca

Ieşirea nervoasă a lui Sadio Mane i-a iritat pe şefii lui Bayern Munchen. Potrivit presei din Germania, oficialii campioanei Germaniei îl consideră pe senegalez vinovat în totalitate pentru acest conflict.

Inclusiv ceilalţi jucători ai lui Bayern Munchen ar fi fost şocaţi de izbucnirea lui Sadio Mane.

Acum, în Germania se discută despre măsurile pe care şefii lui Bayern Munchen ar urma să le ia împotriva lui Sane, mai ales că acest conflict a afectat şi imaginea clubului.

În cel mai fericit caz, Sadio Mane ar putea scăpa cu o amendă. Însă sunt luate în considerare şi variantele în care Mane ar urma să fie suspendat pentru o anumită perioadă sau chiar să fie dat afară de la echipă.


 

Afla mai multe despre: sanemane 

viewscnt
Articole similare