Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce decizie a luat Bayern Munchen după ce Sadio Mane i-a spart buza lui Leroy Sane

Ce decizie a luat Bayern Munchen după ce Sadio Mane i-a spart buza lui Leroy Sane
Comentarii

Manchester City a învins-o pe Bayern Munchen, scor 3-0 (1-0), marţi seară, în manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Leroy Sane a încasat-o de la Sadio Mane

UPDATE | Potrivit presei germane, în urma celor întâmplate, Bayern Munchen a decis să-l amendeze pe Sadio Mane şi să-l suspende temporar, până la noi decizii.

Colegii senegalezului s-au plâns de comportamentul acestuia şi l-au izolat de grup. Este foarte posibil ca fostul jucător de la Liverpool să-şi caute echipă din următoarea fereastră de transferuri.


Ştirea iniţială

Se pare că tensiunile din vestiarul lui Bayern Munchen au escaladat după meciul pierdut cu Manchester City, în urma căruia şansele de accedere în semifinale au devenit minuscule.

Conform informaţiilor oferite de cotidianul german ”Bild”, Sadio Mane şi Leroy Sane s-ar fi luat la harţă, iar fostul jucător al lui Liverpool i-ar fi plasat colegului său un pumn în figură.

De unde a pornit totul? Se pare că cei doi jucători au avut ceva de împărţit încă din teren. Mai exact, din minutul 83, când Leroy Sane a refuzat să-i trimită o pasă pe poziţie viitoare lui Sadio Mane, apoi balonul i-a fost furat de un adversar.

Sadio Mane l-a chestionat imediat pe colegul său, însă, din câte se pare, neamţul i-ar fi răspuns pe un ton nu tocmai potrivit. Orgoliu şi furios, senegalezul şi-a continuat discuţia cu Sane la vestiare, unde, scos din sărite de răspunsurile primite, i-ar fi plasat un pumn în figură, în zona gurii.

VIDEO: Rezumat Manchester City - Bayern Munchen 3-0

Afla mai multe despre: bayen munchenmanchester cityleroy sanesadio mane 

viewscnt
Articole similare