Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dawa este o clasă peste el!”. Dayot Upamecano, ”desfiinţat” după City - Bayern 3-0 | EXCLUSIV

”Dawa este o clasă peste el!”. Dayot Upamecano, ”desfiinţat” după City - Bayern 3-0 | EXCLUSIV
Comentarii

Manchester City a învins-o drastic pe Bayern Munchen, scor 3-0 (1-0), marţi seară, în manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

”Dawa, cu o clasă peste Upamecano”

Meciul a fost unul extrem de disputat, cu ocazii la ambele porţi, însă diferenţa de scor putea fi una mult mai mare pe tabelă, după cum o arată şi statistica.

Manchester City a fost clar echipa mai bună şi dominat jocul la toate capitolele, exceptând posesia: 17-12 la ocazii de gol şi 9-4 la şuturi pe poartă.

Aşadar, nu s-ar fi supărat nimeni dacă scorul ar fi devenit unul ”fluviu” în favoarea lui Manchester City, însă Yann Sommer a avut câteva intervenţii uluitoare.

Încă un motiv pentru care City a avut atât de multe ocazii a fost defensiva stângace a celor de la Bayern Munchen. Cel s-a făcut remarcat într-un mod negativ a fost francezul Dayot Upamecano, cel care a gafat în câteva rânduri şi a părut permanent veriga slabă a nemţilor.

De altfel, specialiştii de la sofascore.com i-au acordat lui Dayot Upamecano cea mai mică notă a meciului: 6, la egalitate cu Benjamin Pavard.

Emil Grădinescu a glumit pe seama evoluţiei lui Dayot Upamecano, pe care ”îl consideră” mult mai slab decât Joyskim Dawa de la FCSB.

Am spus-o şi pe comentariu: Dawa probabil acum se simte liniştit. Este o clasă peste Upamecano şi nu joacă în Liga Campionilor”, a declarat amuzat Emil Grădinescu, la Orange Sport.

  • Cota de piaţă a lui Dayot Upamecano, conform transfermarkt.de, este 60 de milioane de euro
  • Cota de piaţă a lui Joyskim Dawa, conform transfermarkt.de, este de 800.000 de euro.

VIDEO: Rezumat Manchester City - Bayern Munchen 3-0

Afla mai multe despre: joyskim dawadayot upamecanomanchester city - bayern munchen 

viewscnt
Articole similare