Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester City - Bayern Munchen 3-0. Prestaţie de cinci stele a ”cetăţenilor”. Bavarezii aşteaptă returul doar pentru a-şi îndulci eliminarea

VIDEO | Manchester City - Bayern Munchen 3-0. Prestaţie de cinci stele a ”cetăţenilor”. Bavarezii aşteaptă returul doar pentru a-şi îndulci eliminarea

Manchester City

Comentarii

Manchester City a învins-o, pe teren propriu, scor 3-0, pe Bayern Munchen, în prima manşă din sferturile de finală ale Champions League. Rodri, Bernardo Silva şi Haaland au marcat golurile care aproape o califică pe City în semifinalele competiţiei, pentru al treilea an la rând.

VIDEO | Manchester City - Bayern Munchen 3-0 (Rodri 27, Silva 70, Haaland 77)


Echipele de start

  • Manchester City: Ederson - Akanji, Dias, Ake - Rodri, Stones - Grealish, Gundogan, De Bruyne, Silva - Haaland; Rezerve: Carson, Ortega - Alvarez, Gomez, Laporte, Lewis, Mahrez, Palmer, Perrone, Phillips, Walker; Antrenor: Pep Guardiola
  • Bayern Munchen: Sommer - Pavard, Upamecano, de Ligt, Davies - Kimmich, Goretzka, Coman, Musiala, Sane - Gnabry; Rezerve: Schenk, Ulreich - Blind, Cancelo, Gravenberch, Mane, Mazraoui, Muller, Sarr, Stanisic, Tel; Antrenor: Thomas Tuchel

Min 90+3. Final de meci. City, aproape calificată în semifinalele UCL.

Min 86. Ocazie City. Rodri are o lovitură de cap superbă, dar la fel este in intervenţia lui Sommer, care respinge peste poartă.

Min 82. Ocazie City. Julian Alvarez trece pe lângă majorarea scorului.

Min 77. GOOOL City. Haaland marchează şi el. Nu se putea altfel. Finalizarea este simplă, după o pasă ideală venită de la Stones.

Min 70. GOOOL City. Bernardo Silva îşi desăvârşeşte prestaţia cu Bayern cu un gol dat cu capul. Upamecano greşeşte incredibil pe construcţie, este deposedat de Grealish, mingea ajunge la Haaland, care centrează ideal pentru finalizarea lui Silva.

Min 57. Ocazie City. Elevii lui Guardiola nu reuşesc să marcheze, cu toate că Sommer era ieşit din poartă.

Min 54. Ocazie Bayern. Acelaşi Sane şutează din afara careului, dar în faţa sa stă din nou Ederson.

Min 49. Ocazie Bayern. Sane are o nouă fază bună de poartă, dar Ederson este din nou la post.

Min 46. Ocazie Bayern. Sane îl pune la încercare pe Ederson, care păstrează poarta intactă.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+2. Pauză.

Min 45+2. Ocazie Bayern. Sane trimite un şut de la mare distanţă, dar trece puţin pe lângă poarta lui Ederson.

Min 34. Ocazie City. Gundogan are şansa de a face 2-0, dar tabela rămâne neschimbată.

Min 27. GOOOL City. Rodri deschide scorul pe Etihad. Spaniolul a avut o execuţie fantastică, cu piciorul stâng, din afara careului.

Min 26. Ocazie Bayern. Musiala prinde un şut pe jos, dar Dias are o intervenţie fantastică.

Min 22. Ocazie City. Haaland este găsit excelent de Grealish, dar şutează slab.

Min 14. Ocazie City. Sommer este aproape să o comită. Presat de Haaland, portarul lui Bayern reuşeşte în ultimul moment să degajeze mingea.

Min 1. A început meciul.


Cel mai spectaculos duel din sferturile Ligii Campionilor programează astăzi manşa tur. De la ora 22:00, la mai bine de opt ani de la ultimul lor duel într-un meci oficial, Manchester City şi Bayern Munchen se întâlnesc în Anglia. În toamna anului 2014, în grupele celei mai tari competiţii intercluburi, Bayern şi City şi-au împărţit victoriile. Mai întâi, bavarezii s-au impus cu 1-0, pe propriul teren, apoi englezii s-au impus şi ei cu 3-2.

Echipa lui Pep Guardiola vine după o serie impresionantă de rezultate. Manchester City a ajuns la 12 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile, dintre care ultimele opt sunt victorii pe linie. De partea cealaltă, Bayern are evoluţii oscilante. În ultimele cinci meciuri disputate, bavarezii au bifat trei victorii şi două înfrângeri.

Adus în vara anului trecut, de la Liverpool, Sadio Mane a avut parte de un sezon extrem de dificil, în special prin prisma accidentărilor. Antrenorul echipei Bayern, Thomas Tuchel, crede că este doar o chestiune de timp până atacantul senegalez, fără gol în 2023, va reveni la cel mai bun nivel al său.

Sadio Mane a marcat ultima dată pentru Bayern pe 29 octombrie, într-un meci cu Mainz (6-2), dar apoi a suferit o accidentare gravă, fractură de peroneu drept, şi a fost indisponibil trei luni şi jumătate, ratând şi Cupa Mondială din Qatar. El a revenit pe teren de aproape o lună, dar randamentul său este departe de cel avut la Liverpool.

Tuchel l-a titularizat pe Mane, 31 ani, în meciul de sâmbătă cu Freiburg (1-0), pentru prima oară în ultimele şase luni şi ar putea juca în primul ''11'' şi în meciul cu Manchester City, din prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor, în absenţa lui Eric Choupo-Moting.

''Nu am nicio îndoială în privinţa abilităţilor lui Mane. El a venit la Munchen după şase ani petrecuţi la un club unde ştia totul. Îi trebuie timp pentru adaptare, este normal. Mai trebuie să-şi ajusteze automatismele cu colegii de echipă. El are toată încrederea mea. Nu este decât o chestiune de timp. Odată ce va înscrie, totul va merge mai bine'', a declarat Tuchel.

Împotriva lui City, Mane a marcat 10 goluri în 19 meciuri, iar fanii bavarezi speră că o va face din nou marţi în meciul de pe Etihad Stadium.

Afla mai multe despre: manchester city bayern munchenchampions league 

viewscnt
Articole similare