Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură uriaşă pentru FC Barcelona. Gavi a început negocierile pentru un transfer în Premier League

Lovitură uriaşă pentru FC Barcelona. Gavi a început negocierile pentru un transfer în Premier League

FC Barcelona

Comentarii

Chelsea a început negocierile pentru transferul tânărului internaţional spaniol Gavi (18 ani) de la FC Barcelona, anunţă presa spaniolă.

Conform cotidianului AS, oficiali ai grupării de pe Stamford Bridge s-au întâlnit cu agentul lui Gavi, în urmă cu trei săptămâni la Madrid. Directorul sportiv al londonezilor, Christopher Vivell, a ţinut să-i aducă la cunoştinţă jucătorului dorinţa sa de a-l recruta, precum şi locul pe care îl va ocupa în ambiţiosul proiect al noului proprietar, Todd Boehly.

Contractul lui Gavi cu FC Barcelona a fost prelungit anul trecut până la 30 iunie 2026, la insistenţele antrenorului Xavi, însă clubul catalan nu a fost autorizat de liga spaniolă să valideze noul acord din cauza depăşirii plafonului masei salariale. Dacă o primă decizie a justiţiei a dat câştig de cauză clubului FC Barcelona, La Liga a făcut apel împotriva acestui prim verdict.

În aşteptarea unei decizii finale a justiţiei în acest caz, Chelsea vrea să profite de situaţie şi încearcă să-l convingă pe Gavi să accepte o mutare în Premier League. Astfel, fotbalistul ar putea ajunge în Anglia liber de contract.

Eventuala vienire a fostului selecţioner spaniol Luis Enrique, în lunile următoare, pe Stamford Bridge ar putea reprezenta un mare avantaj pentru clubul londonez în acest demers, în condiţiile în care acesta a fost cel care l-a propulsat pe tânărul mijlocaş în naţionala Spaniei, în momentul în care Gavi disputase doar şase meciuri ca jucător profesionist şi doar două ca titular.

Afla mai multe despre: fc barcelona 

viewscnt
Articole similare