Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Baena continuă dezvăluirile şocante. Bătut de Valverde, fotbalistul lui Villarreal a fost acum ameninţat cu moartea: "Am sesizat poliţia"

Baena continuă dezvăluirile şocante. Bătut de Valverde, fotbalistul lui Villarreal a fost acum ameninţat cu moartea: "Am sesizat poliţia"galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Jucătorul Alex Baena de la Villarreal a afirmat că el şi familia sa au primit ameninţări cu moartea, după ce s-a scris că ar fi intrat într-un conflict cu Federico Valverde, de la Real Madrid.

Duminică, Baena a depus o plângere la poliţie după ce a fost agresat în urma victoriei de sâmbătă, scor 3-2, pe terenul lui Real Madrid.

Clubul Villarreal susţine că tânărul de 21 de ani a fost atacat în parcarea arenei Santiago Bernabeu, unde era autocarul echipei. Potrivit presei spaniole, cel care l-ar fi agresat pe Baena a fost mijlocaşul de la Real Madrid.

"Sâmbăta trecută am fost agresat de un coleg de breaslă după ce s-a încheiat meciul cu Real Madrid”, a spus, luni, Baena, fără a-l menţiona pe Valverde.

"După ce s-a întâmplat, au ieşit la iveală câteva comentarii, probabil făcute de anturajul său, care spuneau că am dorit răul familiei lui.

De atunci, şi nu se putea altfel, nu s-a publicat nicio dovadă care să susţină faptele care mi-au fost atribuite. Au profitat de o nenorocire pentru a justifica atacul şi există minciuni care dor mai mult decât loviturile de pumn.

Prejudiciul cauzat familiei mele este ireparabil şi nejustificat, există ameninţări, insulte şi chiar mesaje private prin care se vrea moartea familiei mele. Ieri am sesizat poliţia, vom lăsa justiţia să-şi urmeze cursul, a continuat Baena.

Real Madrid şi Valverde nu au comentat pe marginea acestui subiect.

Afla mai multe despre: villarreal 

viewscnt
Articole similare