Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum şi-a motivat Guardiola "eşecurile" din Liga Campionilor. Comparaţie inedită cu Michael Jordan: "Wow! Şi el a pierdut mai mult decât a câştigat"

Cum şi-a motivat Guardiola "eşecurile" din Liga Campionilor. Comparaţie inedită cu Michael Jordan: "Wow! Şi el a pierdut mai mult decât a câştigat"
Comentarii

Pep Guardiola s-a comparat cu legendarul baschetbalist american Michael Jordan în timp ce încerca să explice de ce clubul englez nu a reuşit să cucerească până acum trofeul Ligii Campionilor, în ciuda investiţiilor masive.

"Am încercat să câştigăm Liga Campionilor în sezonul trecut, am încercat şi în urmă cu trei sezoane. Vrem întotdeauna să câştigăm, dar asta nu înseamnă că vom reuşi.

Câte Masters-uri ale Statelor Unite sau turnee majore a câştigat Jack Nicklaus în cariera sa? În 30 sau 40 de ani ca jucător de golf, jucând patru turnee majore pe an, ca Liga Campionilor.

Câte victorii din 164? A avut 18 victorii din 164. Wow! A pierdut mai mult decât a câştigat. Ăsta e sportul. În fotbal, în golf, în baschet. Michael Jordan, cel mai bun sportiv în opinia mea, a câştigat şase titluri NBA în 16 ani. A pierdut mai mult decât a câştigat. Toate sporturile sunt atât de dificile", a declarat managerul într-o conferinţă de presă.

  • Manchester City - Bayern Munchen se joacă astăzi, de la ora 22:00, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro

Manchester City, campioana entitre a Angliei, joacă astăzi, pe propriul teren, cu Bayern Munchen, deţinătoarea titlului în Bundesliga, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Pep Guardiola a cucerit de două ori trofeul în cea mai importantă competiţie intercluburi, alături de FC Barcelona, ultima oară în 2011. El a activat ulterior la Bayern Munchen, înainte de a o prelua pe Manchester City, în vara anului 2016.

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare