Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Lampard după înfrângerea cu Real Madrid: "La retur, va fi altceva"

Explicaţiile lui Lampard după înfrângerea cu Real Madrid: "La retur, va fi altceva"
Comentarii

Chelsea a pierdut în deplasarea de la Real Madrid, scor 0-2, însă Frank Lampard speră în continuare la o eventuală calificare a echipei sale în semifinalele Ligii Campionilor.

"Real are mari calităţi, o ştim. A fost o mare provocare, dar uşa rămâne deschisă în continuare. Va trebui să încercăm totul săptămâna viitoare. Acum, suntem într-o emoţie amestecată, am fost în meci, dar puteam face mai bine. Am fi putut concretiza ocaziile avute, am fi putut să ne creăm un avantaj.

Am evoluat în inferioritate numerică timp de o jumătate de oră, se puteau întâmpla multe lucruri şi sunt mândru că jucătorii mei au gestionat bine situaţia în această perioadă. Mi-a plăcut starea lor de spirit. Evident, dacă nu credem că mai avem şanse să mergem mai departe, atunci nu ne serveşte la nimic.

Suporterii vor fi acolo pentru a ne ajuta, ştim ce vrea Real în meciurile decisive, dar va fi un stadion diferit şi vrem să arătăm altceva", a spus Lampard.

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a învins-o pe Chelsea cu scorul de 2-0, miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Echipa madrilenă a luat o opţiune importantă pentru semifinale, prin golurile marcate de Karim Benzema (22) şi Marco Asensio (74).

Manşa secundă va avea loc la Londra, pe 18 aprilie, câştigătoarea urmând să joace în penultimul act cu Manchester City sau cu Bayern Munchen (3-0 în tur).

Afla mai multe despre: lampard 

viewscnt
Articole similare