Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă FABULOASĂ pentru Coman. Starul lui Becali, de la FCSB, direct la un club uriaş din Europa: "Provocarea vieţii pentru el"

Ofertă FABULOASĂ pentru Coman. Starul lui Becali, de la FCSB, direct la un club uriaş din Europa: "Provocarea vieţii pentru el"

FCSB

Comentarii

FCSB este la cinci puncte în spatele liderului Farul Constanţa, iar cele două urmează să se întâlnească, luni, în etapa a patra din play-off-ul Superligii.

Înaintea duelului direct de luni, care va fi LIVE VIDEO pe Orange Sport 1 şi pe orangesport.ro, Gheorghe Hagi a vorbit despre cel mai în formă fotbalist al viitoarei adversare. Florinel Coman are evoluţii foarte bune, iar "Regele" a recunoscut că şi-ar dori să mai lucreze cu jucătorul pe care l-a lansat în fotbalul mare

"Întotdeauna mi-aş dori un jucător ca el. Coman este un fotbalist foarte talentat, cu un potenţial enorm. Important este să-l faci să fie foarte bun. Florinel a fost de mic printre cei mai buni, un număr 9. Aşa este el, un număr 9, genul lui Alibec, care are apucături de 9 fals. Adică e şi decar. Important este ca tu, antrenorul, să-l faci să dea randamentul cel mai bun.

Florinel a avut la un moment dat o ofertă foarte bună, dintr-un campionat de top. Trebuia lăsat să plece, dar nu s-a luat decizia bună. Putea să aibă provocarea vieţii.

Coman a avut o ofertă foarte mare, dar nu s-a luat o decizie în favolarea lui. Decizia de a rămâne nu a fost foarte bună. Apoi a avut un moment în care a căzut emoţional, au apărut şi accidentările şi regresul" , a declarat Gheorghe Hagi pentru fanatik.ro.

Antrenorul liderului a făcut referire la oferta pe care FCSB a primit-o, în urmă cu trei sezoane, pentru Florinel Coman. Pe atunci în vârstă de doar 22 de ani, fotbalistul a fost dorit insistent de un club important din Premier League.

Crystal Palace a pus pe masă 12 milioane de euro pentru Florinel Coman, însă Gigi Becali a refuzat instant. Latifundiarul din Pipera a cerut atunci 15 milioane de euro, iar, în cele din urmă, oficialii englezi s-au retras şi au renunţat la transferul lui Florinel Coman.

Evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2,5 milioane de euro, fotbalistul a marcat 8 goluri şi a oferit 6 pase decisive în cele 37 de meciuri jucate în actuala stagiune pentru FCSB, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare