Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia lui Kovacs care l-a înfuriat pe Spalletti. Antrenorul lui Napoli a răbufnit după meci: "Hai să le spunem acum copiilor că e în regulă să faci asta"

Decizia lui Kovacs care l-a înfuriat pe Spalletti. Antrenorul lui Napoli a răbufnit după meci: "Hai să le spunem acum copiilor că e în regulă să faci asta"
Comentarii

AC Milan s-a impus în meciul tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, scor 1-0, cu Napoli. Partida a fost arbitrată de Istvan Kovacs.

Nemulţumit de cartonaşele galbene acordate prea uşor de Istvan Kovacs la intervenţiile lui Anguissa, care a şi fost eliminat, Luciano Spalletti n-a uitat de momentul în care Rafael Leao a rupt un fanion de la colţul terenului, fără să fie sancţionat de centralul român.

VIDEO Rafael Leao rupe un fanion:

"Ne pare rău că nu îl vom avea pe Anguissa la retur, însă, din punctul meu de vedere, n-a fost corect eliminat. Dacă tot vorbim de asemenea gesturi, să vorbim despre fanionul lovit de Leao. Acum putem să mergem să le spunem copiilor că e în regulă să loveşti fanionul pentru că nu se va întâmpla nimic, nu?" , a declarat Luciano Spalletti.

AC Milan - Napoli 1-0

AC Milan a învins-o pe Napoli cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe San Siro, într-o partidă din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, arbitrată de românul Istvan Kovacs.

Actuala campioană a Italiei s-a impus la limită prin golul algerianului Ismael Bennacer (40).

Pentru Napoli a fost doar al doilea meci din ultimele 18 jucate în cupele europene în care n-a marcat.

Napoli va avea o misiune dificilă în retur, având în vedere că va fi lipsită în mod cert de Anguissa şi de fundaşul sud-coreean Kim (suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene), în timp ce atacanţii Victor Osimhen şi Giovanni Simeone sunt incerţi.

Manşa secundă se va juca pe 18 aprilie, pe stadionul ''Diego Maradona'', iar câştigătoarea o va înfrunta în semifinale pe Inter Milano sau pe Benfica (2-0 la Lisabona).

La Milano, în faţa a 74.742 spectatori, au evoluat echipele:

  • AC Milan: Maignan - Calabria (căpitan), Tomori, Kjaer, T. Hernandez - Krunic, Tonali - Brahim Diaz (Rebic, 80), Bennacer (Saelemaekers, 67), Rafael Leao - Giroud. Antrenor: Stefano Pioli.
  • Napoli: Meret - Di Lorenzo (căpitan), Rrahmani, Kim, Mario Rui (Mathias Olivera, 81) - Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski (Politano, 81) - H. Lozano (Raspadori, 69), Elmas, Kvaratshelia (Ndombele, 81). Antrenor: Luciano Spalletti.

Cartonaş roşu: Zambo Anguissa (74).

Arbitru: Istvan Kovacs; arbitri asistenţi: Vasile Florin Marinescu, Ovidiu Artene; al patrulea oficial: Horaţiu Feşnic (toţi din România)

Afla mai multe despre: milan 

viewscnt
Articole similare