Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ancelotti după pasul uriaş făcut de Real către semifinalele Ligii: "Acum, trebuie să fim deştepţi". Ce jucător l-a impresionat în victoria cu Chelsea

Reacţia lui Ancelotti după pasul uriaş făcut de Real către semifinalele Ligii: "Acum, trebuie să fim deştepţi". Ce jucător l-a impresionat în victoria cu Chelsea
Comentarii

Real Madrid a făcut un pas important spre semifinalele Ligii Campionilor, după victoria cu 2-0, de pe propriul teren, obţinută în manşa tur cu Chelsea.

"Sunt fericit, dar trebuie să fim calmi. Suntem mulţumiţi de rezultat, de performanţa noastră pentru că am avut un meci complet, dar nu suntem încă în semifinale. Obiectivul a fost să luăm un avantaj, ceea ce am reuşit să facem, dar ştim că acolo vom suferi.

Va trebui să fim deştepţi pe Stamford Bridge, pentru că Chelsea va da totul şi tot va trebui să ne sacrificăm. Am fi putut obţine un rezultat mai consistent, dar ne-a lipsit un pic de luciditate în finalul meciului. Pentru mine, Valverde a fost cel mai bun jucător în această seară", a spus Ancelotti.

Real Madrid - Chelsea 2-0

Real Madrid a învins-o, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Tot miercuri, AC Milan s-a impus cu 1-0 în confruntarea de acasă cu Napoli, partidă arbitrată de Istvan Kovacs. La ambele meciuri, oaspeţii au primit cartonaş roşu.

La Madrid, Real a câştigat datorită golurilor marcate de Benzema ’21 şi Asensio ’74. În minutul 59, de la Chelsea a fost eliminat Ben Chilwell.

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare