Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Recunoaşteţi personajul? ”Mamă, asta chiar e bombă!” :) Este arhicunoscut în fotbalul românesc

Recunoaşteţi personajul? ”Mamă, asta chiar e bombă!” :) Este arhicunoscut în fotbalul românescgalerie foto

Special

Comentarii

Meme Stoica a fost surprins în studioul Orange Sport cu câteva fotografii făcute în copilăria sa. Miercuri, 12 aprilie, managerul general al FCSB-ului a împlinit 58 de ani.

Meme Stoica este unul dintre cele mai cunoscute personaje în fotbalul românesc. Apreciat de unii, contestat mai ales de rivali, el are peste 1.000 de meciuri în care a activat din postura de conducător.

Miercuri, 12 aprilie, el a fost sărbătorit în studioul Orange Sport şi a fost surprins cu câteva fotografii realizate când era copil.

Cum arăta Meme Stoica în copilărie: ”Băi, am luat ochelarii lui maică-mea”

Echipa Orange Sport i-a pregătit un moment special lui Mihai Stoica. Dan Udrea a scos din arhiva Gazetei Sporturilor patru fotografii care l-au surprins pe Mihai Stoica în diferite ipostaze, în copilărie.

În prima poză prezentată în cadrul emisiunii, Meme Stoica apare în timp ce doarme cu o minge la cap:

”Aveam aici vreo 10 ani. Mingea o primisem cadou şi încă o scoteam la... (n.r. pe teren). Pe vremea când era eu copil, mingi de piele nu prea existau.

Duminică dimineaţa, la Liceul Pedagogic din Ţiglina II, din Galaţi, se strângeau fotbalişti... cei care erau legitimaţi. Nu prea aveau minge de piele, erau mingile alea de 35...

Dacă aveai minge de piele, chiar dacă erai mai mic, jucai. Eu, când aveam minge de piele, mergeam, altfel n-aveam nicio şansă”, a povestit expertul Orange Sport.

În a doua fotografie, Meme Stoica apare într-o ipostază este aproape imposibil de recunoscut:

”(n.r. surprins) Mamă... Eu sunt, la Dărmăneşti, de Bacău, la bunici. Erau ochelarii lui maică-mea... Frate, dar cum? Asta chiar nu înţeleg. Mi-aţi făcut vreo maneveră, aţi găsit-o prin casă?

Outfit-ul era adus Cehoslovacia, ţin minte perfect. Băi, am luat ochelarii lui maică-mea, incredibil aşa ceva. În picioare nu stăteam prea bine... Mamă, asta chiar că e bombă.

În balconul ăla acolo, în terasa aia, când aveam părul mult mai mare, într-o vacanţă, mi-a intrat un liliac direct în păr... Şoc, am fost terminat total”

În al treilea instantaneu, Meme Stoica apare alături de mama sa, în timpul unei excursii în Cehoslovacia:

”Asta e cu mama, chiar din... După numărul maşinii, eram în Cehoslovacia sigur. Pentru că noi puteam să ieşim doar în lagărul socialist. Dar nu în tot lagărul socialist, în Polonia nu puteai să ajungi.

Şoc am avut când am intrat în Ungaria în primul supermarket, noi nu aveam aşa ceva, în România. În România era alimentara, unde erau multe cutii de suc de roşii şi ceva conserve.

Acolo era orice. Şi ţin minte că am luat o grămadă de chestii din astea de... miniaturi... brânză, cutii de conserve de pate, printre care şi o spumă de ras.

Şi am crezut că s-a spart un ”cărnăţel” de brănză şi am lins şi era spumă de ras... N-a fost o chestie foarte ok, era destul de amar”, a povestit amuzat Meme Stoica.

În ultima fotografie, Meme Stoica este surprins la petrecerea dată alături de colegi după ce au susţinut examenul de Bacalaureat:

”M-aţi prins şi cu ţigara... Este de la petrecerea de după Bacalaureat, de dinaintea de admiterea la facultate. Sunt colegii mei de liceu, cu care mă voi întâlni exact într-o lună”.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: meme stoica 

viewscnt
Articole similare