Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meme Stoica, cucerit de un jucător din Liga 1: ”Îmi place foarte, foarte mult!” De ce nu l-ar transfera la FCSB

Meme Stoica, cucerit de un jucător din Liga 1: ”Îmi place foarte, foarte mult!” De ce nu l-ar transfera la FCSB

Superliga

Comentarii

Meme Stoica este impresionat de un jucător care a evoluat în Rapid - Farul 1-1.

Meme Stoica este recunoscut şi pentru faptul că pierde rar vreun meci care este transmis la TV şi că are informaţii despre foarte mulţi jucători. Atât din România, cât şi din străinătate.

Unul dintre fotbaliştii pe care Meme Stoica spune că-i place foarte mult este Andrei Borza, 17 ani, unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din campionat.

Meme Stoica spune de ce Andrei Borza nu poate fi transferat de FCSB

Andrei Borza are un sezon excelent. În vârstă de doar 17 ani, el a primit încredere de la Gică Hagi şi a arătat până acum mai ales poftă pentru faza ofensivă.

În acest sezon are deja 28 de apariţii în tricoul Farului, două goluri şi două assist-uri.

Mihai Stoica spune că l-a remarcat pe Andrei Borza încă de când a debutat la Farul Constanţa şi i s-a părut un jucător plin de calităţi.

Întrebat dacă FCSB ia în calcul transferul lui Andrei Borza, Meme Stoica a transmis însă clar că, în prezent, nu se pune probleme de aşa ceva şi a şi explicat de ce:

Dan Udrea: Vă place Borza, domnule Stoica?

Meme Stoica: Foarte mult. Îmi place foarte mult de la primul meci pe care l-am văzut.

Basarab Panduru: Ţii minte, că eu ţi-am spus de el. Şi ai zis că-l aveţi pe Radunovic acolo.

Dan Udrea: Nu poate fi un jucător abordabil pentru FCSB?

Meme Stoica: Nu...

Dan Udrea: De ce?

Meme Stoica: Noi trebuie să ne acoperim o poziţie cu jucători eligibili, nu putem să luăm pe toate posturile jucători eligibili, că am da dovadă de amatorism cras.

Dan Udrea: Îl priviţi neapărat ca pe un jucător eligibil?

Meme Stoica: La momentul ăsta, poziţia de fundaş stânga e Risto Radunovic. A, când va termina Risto contractul, dacă nu vrea să prelungească - din punctul nostru de vedere, la cât de important e Risto în vestiar - i-aş face 3 ani prelungire fără niciun fel de problemă, chiar dacă are 32. Nici nu-i corect să discut asta, nici nu se pune problema. La momentul ăsta, noi n-avem nevoie de niciun jucător.

Mmeme Stoica, în urmă cu două săptămâni: ”Cel mai bun fundaş stânga român”

Nu este pentru prima dată când Mihai Stoica îl laudă pe Andrei Borza, în acest sezon.

În urmă cu două săptămâni, managerul general al FCSB-ului a spus că este convins că Andrei Borza a va fi unul dintre cele mai scumpe transferuri din Liga 1:

”Pentru mine Borza e cel mai bun foarte tânăr jucător - nu tănăr, că tineri sunt mulţi buni - din actuala ediţie de campionat

Va face pasul rapid poate chiar la prima naţională a României. Mi se pare cel mai bun fundaş stânga român la ora actuală.

Nu cred că o să putem să facem o ofertă care să se califice la Borza. Cred că Borza va pleca pe bani mulţi afară”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport, în urmă cu două săptămâni.

Afla mai multe despre: borza 

viewscnt
Articole similare