Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu înţeleg de ce nu i-ai luat”. Cei doi jucători revelaţie din Superligă, ceruţi la naţională: ”E rău că nu sunt în lot” | EXCLUSIV

”Nu înţeleg de ce nu i-ai luat”. Cei doi jucători revelaţie din Superligă, ceruţi la naţională: ”E rău că nu sunt în lot” | EXCLUSIVgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, Nicolae Dică şi Bogdan Cosmescu au vorbit despre deciziile luate de Edi Iordănescu în privinţa convocărilor pentru aceste meciuri. În opinia comentatorului, doi dintre jucătorii revelaţie din Superligă ar fi trebuit să fie chemaţi de selecţioner.

Selecţia făcută de Edi Iordănescu pentru această acţiune nu a stârnit la fel de multe discuţii ca de obicei, deşi omiterea lui Ianis Hagi a pornit un scandal între ”Rege” şi selecţioner.

Decizia de a nu îl include nici pe Andrei Ivan în lot, în ciuda perioadei bune pe care o traversa, a mai stârnit controverse, dar Bogdan Cosmescu că alţi doi jucători meritau chemaţi.

”Nu înţeleg de ce nu i-ai luat”

Puştii minune de 17 ani ai Farului, Adrian Mazilu şi Andrei Borza, au fost convocaţi la U19, iar comentatorul nu înţelege de ce aceştia nu au fost chemaţi la naţionala mare, având în vedere primele două adversare din preliminarii.

În direct la Orange Sport, Nicolae Dică i-a replicat lui Cosmescu că, poate, ”tricolorii” mici ţinteau calificarea la Euro, obiectiv ratat oricum între timp.

Cei doi jucători revelaţie din Superligă, ceruţi la naţională

Cosmescu: Mie, singurul lucru care mi se pare rău e că Mazilu şi Borza nu sunt la acest lot. Era ocazia ideală să le dai minute unor jucători care arată mai bine decât alţi puşti, care nu au făcut nimic în fotbalul nostru. Arată mai bine, au doar 17 ani, multe se pot întâmpla.

Dică: Arată foarte bine în Liga 1.

Cosmescu: Nu înţeleg de ce nu i-ai luat. Vrei să te califici la turneul final (n.r. la U19)?

Dică: Poate au avut o discuţie cu antrenorul de acolo şi au decis...

Cosmescu: Bă, ţi-a dat 4-0 Norvegia, bănuiesc că te-ai mai uitat... ai ocazia, cu ajutor internetului, să vezi ce joacă ăia. Dacă ţi-a dat 4-0, 3-0 în minutul 18, înseamnă că e diferenţă mare.

Dică: Eu la varianta asta mă gândesc, că i-a lăsat.

Comescu: Altă explicaţie nu e. Fundaş stânga nu avem şi era minunat pentru Borza să îl bagi.

Dică: Eu asta cred că e (n.r. că voiau calificarea la Campionatul European U19) , altfel îi lua la tineret (n.r. la U21).

Cosmescu: Sunt singurele meciuri la care poţi să îi iei la vârsta asta.

Afla mai multe despre: românia 

viewscnt
Articole similare