Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tricolorul” de la care Panduru are aşteptări mai mari: ”Nu mi-a plăcut, dar cred că poate să joace mai bine cu Belarus” | EXCLUSIV

”Tricolorul” de la care Panduru are aşteptări mai mari: ”Nu mi-a plăcut, dar cred că poate să joace mai bine cu Belarus” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei României cu Andorra, Basarab Panduru a analizat prestaţia ”tricolorilor” şi a evidenţiat un fotbalist de la care are aşteptări mai mari. În opinia sa, acesta este un fotbalist de valoare, dar este afectat de faptul că nu a mai jucat de luni bune.

România a reuşit să treacă cu brio de primul test din această campanie de calificări, dar trebuie notat că ”tricolorii” au debutat împotriva celei mai slab cotate adversare.

În deplasarea cu Andorra, jucătorii pregătiţi de Edi Iordănescu nu au impresionat, dar au făcut ceea ce era mai important, adică au obţinut toate cele trei puncte.

”Nu mi-a plăcut, dar cred că poate să joace mai bine cu Belarus”

Dacă Dennis Man şi Denis Alibec au ieşit în evidenţă, mulţi alţi ”tricolori” nu au contat, iar Basarab Panduru a evidenţiat unul dintre jucătorii de la care se aşteaptă la mai mult.

În direct la Orange Sport, fostul internaţional român a recunoscut că nu a fost impresionat de căpitanul Nicuşor Stanciu, însă i-a găsit acestuia un alibi pentru prestaţia modestă.

De când a câştigat campionatul în China, la finalul lui 2022, decarul echipei naţionale nu a mai evoluat în niciun meci oficial, astfel că Panduru se aşteaptă ca acesta să reuşească un joc mai bun cu Belarus.

”Tricolorul” de la care Panduru are aşteptări mai mari

La Stanciu... mă aştept la următorul meci să arate mai bine. În trei luni de zile, nu joacă nimic. Ultimele meciuri le joacă de Revelion, când dă gol, şi 27 decembrie, dă gol şi în meciul ăla.

Câştigă campionatul Wuhan, dar de atunci nu mai joacă. Nu mă gândeam că poate să fie în formă, dar mă gândeam că joacă puţin mai sus. Am văzut că avea momente în care venea, parcă şi jos, între fundaşii centrali.

Nu mi-a plăcut, voiam să îl văd acolo, lângă careul advers, să joace, să vină la un-doi-uri, dar cred că poate meciul următor să joace mai bine. Meciul ăsta l-a ajutat pentru a intra în formă.

El, din ce am înţeles, a venit singur, a intrat într-un program de pregătire, dar ai trei luni când nu joci nimic. Că a jucat aşa era normal până la urmă”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: stanciu 

viewscnt
Articole similare