Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiul lui Dan Şucu a jucat primul meci pentru echipa de seniori a Rapidului! Câţi ani are şi pe ce post evoluează Dan Şucu jr.

Fiul lui Dan Şucu a jucat primul meci pentru echipa de seniori a Rapidului! Câţi ani are şi pe ce post evoluează Dan Şucu jr.

Rapid

Comentarii

Dan Şucu ar fi avut un motiv ascuns în momentul în care a acceptat să investească la Rapid. Fiul omului de afaceri, care îi poartă numele, activa în academia clubului şi l-ar fi convins pe acesta să bage bani în Giuleşti. Sâmbătă, Dan Mate Şucu a jucat pentru prima dată la echipa de seniori a bucureştenilor.

Venit la Rapid la finalul ultimului sezon, Dan Şucu a reuşit să schimbe complet faţa echipei şi să transforme clubul într-una dintre cele mai atractive destinaţii pentru fotbalişti din Superligă.

Omul de afaceri a investit sume imense în bazele de antrenament ale giuleştenilor şi în academia, cu obiectivul de a o ajuta pe Rapid să devină cea mai importantă formaţie din România.

Bugetul clubului s-a dublat sub ”comanda” lui Dan Şucu şi este clar că trupa din Giuleşti se află pe o pantă ascendentă, din toate punctele de vedere.

Fiul lui Dan Şucu a jucat primul meci pentru echipa de seniori a Rapidului

Odată cu pauza pentru meciurile echipelor naţionale, jucătorilor Rapidului care au rămas la Bucureşti li s-au pregătit mai multe meciuri de pregătire.

În primul dintre acestea, fotbaliştii pregătiţi de Adi Mutu au înfruntat-o pe divizonara secundă Concordia Chiajna au reuşit să se impună cu scorul de 4-2.

Pentru giuleşteni au marcat Papeau (14'), P. Iacob (43'), Ioniţă (51' pen.) şi Al. Stan (89'), în timp ce golurile echipei din Chiajna au fost înscrise de Mediop (41') şi Rusescu (73').

Un meci uzual de pregătire în mod normal, amicalul cu Concordia a fost marcat de faptul că Dan Şucu jr. a jucat pentru prima dată pentru echipa de seniori a Rapidului.

”Vrea să fie fotbalist”

Fiul finanţatorului are doar 16 ani, dar se află de mai mult timp în academia clubului, zvonindu-se că el este motivul adevărat din spatele venirii omului de afaceri în Giuleşti.

În vârstă de 16 ani, Dan Matei Şucu evoluează în apărare şi este decis să facă pasul în fotbalul mare, a dezvăluit chiar patronul Rapidului, în momentul în care acesta a semnat primul său contract de profesionist.

Băieţii mei m-au provocat. Unul vrea să fie fotbalist, iar celălalt vrea să fie investitor la bursă”, a dezvăluit Dan Şucu în septembrie, când înţelegerea fiului său cu clubul a fost parafată.

Afla mai multe despre: dan şucu 

viewscnt
Articole similare