Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, declaraţie acidă despre un fost fotbalist de la FCSB: ”Jucător care nu a spus nimic, mă cam lasă rece” | EXCLUSIV

MM Stoica, declaraţie acidă despre un fost fotbalist de la FCSB: ”Jucător care nu a spus nimic, mă cam lasă rece” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, înaintea debutului României în preliminariile pentru Euro 2024, MM Stoica a vorbit despre problemele întâmpinate de selecţionatele noastre în privinţa convocărilor, oferind o declaraţie acidă la adresa unui fotbalist crescut în academia FCSB-ului, care a jucat o bună perioadă la prima echipă.

Atât selecţionata U21 a României, cât şi cea U20 au întâmpinat probleme din punctul de vedere al convocărilor la aceasă acţiune, Emil Săndoi şi Daniel Pancu lovindu-se de refuzul a doi jucători.

Andrei Coubiş a ales să nu mai dea curs chemării la naţionala U21 de această dată, în favoarea naţionalei U20 a Italiei, în timp ce şi Cătălin Cîrjan a refuzat convocarea la U20.

Pe lângă aceste refuzuri primite de România, au mai existat şi jucători care şi-a anunţat destul de devreme retragerea din selecţionata noastră, cel mai recent caz fiind cel al lui Alin Toşca.

”Asta cu retragerile unor jucători care nu au spus nimic mă cam lasă rece”

În urmă cu un an, la vârsta de doar 30 de ani, fundaşul cu 30 de meciuri în tricoul echipei naţionale şi-a anunţat oficial decizia, acesta refuzând să ofere vreun motiv concret.

"Astăzi închid un capitol, au fost 7 ani minunaţi, fiecare dintre ei însemnând meciuri pentru mine în tricoul echipei naţionale. Oricând, oricum, pe orice post, am fost gata să dau totul şi chiar am dat totul pentru România.

Decizia mea nu a fost influenţată de nimic din tot ce înseamnă echipa naţională, atmosferă, coechipieri, staff, suporteri, Federaţie. Pentru a evita orice speculaţii, vă asigur că retragerea mea nu a fost nici cauzată, nici încurajată de Edward Iordănescu.

Ne cunoaştem de ani buni, am încredere în capacitatea lui de a găsi alte soluţii şi sunt sigur că România se poate califica la EURO 2024! De aceea, vă rog să îmi respectaţi decizia fără a crea în jurul acesteia discuţii şi speculaţii fără adevăr.

Nu mi-ar face bine nici mie, nici echipei naţionale”, a transmis atunci Toşca, prin intermediul site-ului FRF.

MM Stoica, declaraţie acidă despre un fotbalist cu apropape 100 de meciuri pentru FCSB

Invitat în studioul Orange Sport înaintea meciului dintre România şi Andorra, MM Stoica a fost întrebat dacă, poate, rezultatele modeste ale României sunt motivul retragerii lui Toşca de la naţională.

Oficialul FCSB a oferit un răspuns acid la adresa jucătorului care a însumat 96 de meciuri în tricoul vicecampioanei, sugerând că acesta nu a contat pentru echipa naţională.

”(n.r. dacă eram calificaţi la European, la Mondial, se mai retrăgea Toşca din naţională?) Asta cu retragerile unor jucători care nu au spus nimic mă cam lasă rece.

Una e să se retragă Ştefan Radu atunci, care era cine era şi este cine este”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: alin toşca 

viewscnt
Articole similare