Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul lui Cristi Săpunaru, decis! Victor Angelescu a anunţat ce se întâmplă cu căpitanul Rapidului, căruia îi expiră contractul în vară

Viitorul lui Cristi Săpunaru, decis! Victor Angelescu a anunţat ce se întâmplă cu căpitanul Rapidului, căruia îi expiră contractul în vară

Rapid

Comentarii

Căpitanul şi simbolul Rapidului, Cristi Săpunaru urmează să împlinească 39 de ani în aprilie, fiind deja considerabil trecut de vârsta la care se retrag majoritatea fotbaliştilor. În aceste context, finanţatorul Victor Angelescu a dezvăluit ce se va întâmpla cu fundaşul central.

Aflat la al patrulea ”mandat” în Giuleşti, Cristi Săpunaru va rămâne pentru totdeauna legat de Rapid, mai ales că are tatuată şi emblema clubului pe piele.

Fundaşul de 38 de ani s-a întors la club odată cu revenirea acestuia pe prima scenă a fotbalului românesc, în 2021, şi a preluat imediat banderola de căpitan.

”Ştim sigur”

Om de bază de atunci şi până acum, fundaşul se apropie de vârsta retragerii, în contextul în care urmează să împlinească 39 de ani pe 5 aprilie.

În ciuda acestui aspect, Săpunaru plănuieşte să mai joace cel puţin un sezon, astfel că, la fel ca Zlatan Ibrahimovic sau Gianluigi Buffon, va prinde vârsta de 40 de ani pe teren.

Victor Angelescu a dezvăluit că fundaşul, căruia i expiră contractul în vară, va semna o prelungire pe un sezon cu clubul, cel puţin deocamdată.

Chiar dacă va alege să se retragă în 2024, finanţatorul a confirmat că lui Săpunaru i se va oferi un post în cadrul clubului, având ”contract pe viaţă” cu Rapid.

Viitorul lui Cristi Săpunaru, decis

Săpunaru are contract pe viaţă cu Rapidul, aşa că nu va fi o problemă. Ce ştim sigur e că o să continue şi la anul. Are contract până în vară şi vom prelungi pe încă un an.

Este 100%, dar vă repet: Săpunaru va rămâne la Rapid cât timp îşi doreşte el. Are un loc în clubul ăsta nu numai ca jucător”, a declarat Victor Angelescu, pentru Fanatik.

Ajuns pentru prima dată în Giuleşti în 2006, Cristi Săpunaru nu a apucat ultimul titlu câştigat de Rapid, în 2002, pe când fundaşul evolua la FC Naţional.

Alături de echipa sa de suflet, fostul ”tricolor” doar o Supercupă şi o Cupă a României, ambele în 2007, astfel că cucerirea unui prim campionat după cel puţin 20 de ani alături de Rapid ar fi modul perfect de a îşi încheia cariera.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare