Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-ar ”transforma” Superliga dacă guvernul maghiar ar face investiţii de ”30 de milioane de euro pe an” la Sepsi: ”Un exerciţiu de imaginaţie” | EXCLUSIV

Cum s-ar ”transforma” Superliga dacă guvernul maghiar ar face investiţii de ”30 de milioane de euro pe an” la Sepsi: ”Un exerciţiu de imaginaţie” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

După ce a fost descoperit că guvernul maghiar a investit în jur de şase milioane de euro în clubul Sepsi Sfântu Gheorghe în 2022, MM Stoica a propus, în direct la Orange Sport, un exerciţiu de imaginaţie, în legătură cu cum s-ar ”transforma” Superliga dacă bugetul covăsnenilor ar ajunge la peste 30 de milioane de euro pe an.

Guvernul maghiar a investit în jur de şase milioane de euro în Sepsi în 2022, sumă dezvăluită public în raportul anual pe care trebuie să îl publice cluburile din Superligă.

Această sumă este mai mare decât bugetul echipelor mai modeste din campionatul nostru şi denotă un că Viktor Orban este foarte ”interesat” de clubul cosvăsnean.

”30 de milioane de euro pe an, exerciţiu de imaginaţie”

După ce a dezăluit că nu îl deranjează astfel de investiţii, MM Stoica a propus, în direct la Orange Sport, un exerciţiu de imaginaţie în legătură cu Sepsi

În opinia oficialului FCSB, dacă investiţiile anuale ale guvernului maghiar ar ajunge la 30 de milioane de euro pe an, atunci formaţia din Sfântu Gheorghe ar deveni favorită la câştigarea Superligii.

Nici în acea situaţie, MM Stoica nu ar fi deranjat de banii primiţi de covăsneni, întrucât consideră că orice fel de investiţie în fotbal, din aproape orice sursă, e binevenită.

Cum s-ar ”transforma” Superliga dacă guvernul maghiar ar face investiţii uriaşe la Sepsi

Facem un exerciţiu de imaginaţie şi spunem că ungurii vor investi în Sepsi 30 de milioane de euro pe an, atunci bineînţeles că prima şansă o va avea Sepsi, dacă, bineînţeles, va avea un management performant, altfel poţi să ai foarte mulţi bani şi să nu faci mare lucru.

Cred că devii favorit (n.r. la titlu), dar nu e obligatoriu să câştigi. Sunt atâtea exemple. Există şi cluburi care câştigă competiţii importante fără să fie cluburile cele mai bogate. Dar, de regulă, ăia care au bugetele cele mai mari câştigă.

Sunt de 31 de ani în fenomenul ăsta, l-am prins de la început, dacă nu ar exista cluburi care să funcţioneze beneficiind de suportul autorităţilor, ar fi praf competiţia, s-ar termina, iar eu nu vreau asta, eu vreau să am ce pune pe masă la copilaşi.

Este incorectă (n.r. situaţia), dar pe mine mă interesează dacă noi avem de câştigat sau de pierdut, iar noi avem de câştigat dacă sunt investiţii maghiare, ale guvernului român şi aşa mai departe”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Pe lângă sumele primite de la Budapesta, Sepsi este şi echippa din Superligă care câştigă cel mai mult din sponsorizări, de mai mulţi ani.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare