Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă din play-out, făcută praf după prestaţia din prima etapă: ”Tristă, modestă, inexistentă / Ei doi, mâini moarte de tot” | EXCLUSIV

O echipă din play-out, făcută praf după prestaţia din prima etapă: ”Tristă, modestă, inexistentă / Ei doi, mâini moarte de tot” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de U Craiova 1948 împotriva lui CS Mioveni, Viorel Moldovan şi comentatorul Bogdan Cosmescu au făcut-o praf pe echipa pregătită de Nicolae Dică (42 de ani), pentru prestaţia modestă reuşită pe Ion Oblemenco.

Aflată în continuare pe ultimul loc în Superligă, clasarea lui CS Mioveni nu s-a schimbat faţă de sfârşitul anului trecut, dar speranţele că echipa se poate salva, da.

Venirea lui Nicolae Dică a avut un impact neaşteptat asupra trupei argreşene, care a mai avut de câştigat de asemenea de pe urma transferurilor efectuate, în special revenirii lui Bogdan Rusu.

Aşadar, înaintea primei etape din play-out, Nicolae Dică avea speranţe că echipa sa ar putea avea un cuvânt de spus în confruntarea cu prima clasată, U Craiova 1948.

”O echipă tristă, modestă”

Oltenii veneau după o înfrângere greu de digerat cu Sepsi, care i-a costat locul în play-off, iar Dică ar fi dorit să profite de o presupusă fragilitate a acestora.

Doar că, deşi Nicolo Napoli a şi schimbat jumătate din titulari, Craiova nu a avut niciun fel de problemă împotriva celor de la Mioveni şi s-a impus cu 3-0.

Dubla lui Dragoş Albu şi golul marcat de Juan Bauza în prelungiri au decis partida, iar trupa argeşeană continuă să fie ”lanterna roşii” a Superligii.

Invitaţi în studioul Orange Sport în urma partidei de pe Ion Oblemenco, Viorel Moldovan şi Bogdan Cosmescu au făcut-o praf pe CS Mioveni.

Fostul ”tricolor” s-a legat de prestaţia echipei per total, în timp ce comentatorul i-a avut în special în vizor pe jucătorii de atac Nicolae Carnat şi Amine Benchaib, care ar fi trebuit să facă diferenţa pentru Nicolae Dică.

CS Mioveni, făcută praf după prestaţia din prima etapă

O echipă tristă, modestă a Mioveniului. Ar exista premiza să acuze o chestiune psihologică Craiova după ratarea play-off-ului, nu a fost cazul, a schimbat curajos jumătate din titulari.

Au făcut un joc bun, au propus un joc de calitate, a câştigat acest meci fără probleme. Mioveni, inexitentă”, a spus Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Dică a ales echipa greşită, două mâini moarte de tot, Carnat şi Benchaib”, a adăugat Bogdan Cosmescu.

Afla mai multe despre: cs mioveni 

viewscnt
Articole similare