Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru intervine în scandalul dintre Hagi şi Edi Iordănescu şi îl contrazice pe ”Rege”: ”Eu nu aş fi făcut asta. Cu ce îl ajuta?” | EXCLUSIV

Panduru intervine în scandalul dintre Hagi şi Edi Iordănescu şi îl contrazice pe ”Rege”: ”Eu nu aş fi făcut asta. Cu ce îl ajuta?” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a fost întrebat despre declaraţiile făcute de Gică Hagi la adresa lui Edi Iordănescu, pe marginea absenţei lui Ianis de pe lista preliminară de convocări la naţională, şi a intervenit în scandalul dintre cei doi.

FRF a publicat, vineri, lista finală de convocări pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, la două săptămâni după ce o anunţase cea preliminară, pe care se regăsesc doar stranierii luaţi în considerare.

Absent de pe ambele a fost Ianis Hagi, de abia revenit după o accidentare de un an la Rangers. În ciuda faptului că a stat mai bine de 12 luni pe bară, ”Regele” este de părere că fiul său trebuia inclus măcar pe lista preliminară.

”Eu nu aş fi făcut asta. Cu ce îl ajuta?”

În opinia lui Gică Hagi, faptul că Alexi Pitu se regăseşte pe lista preliminară, în timp ce Ianis nu, demonstraeză că Edi Iordănescu nu îl consideră pe ”Prinţ” un jucători foarte important.

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a fost întrebat despre declaraţiile ”Regelui” şi l-a contrazis pe acesta, spunând că, în primul rând, nu contează că nu a fost convocat Ianis Hagi şi, în al doilea rând, că nu l-ar fi folosit pe Alexi Pitu ca exemplu în locul său.

Panduru intervine în scandalul dintre Hagi şi Edi Iordănescu

E destul de complicată, cum o luăm? Ce l-ar fi ajutat să fie pe lista aia mare? Ce obţinea? Care era... văd că miza e atât de mare pentru lista aia preliminară. Ce înseamnă, de fapt lista preliminară, dacă el nu era convocat?

Asta spun (n.r. că nu ar fi însemnat nimic). Atunci era mai mare iureşul, de ce e aici (n.r. pe lista preliminară) şi nu e aici (n.r. pe lista finală)? Eu am auzit ce a zis, şi-a permis cu Pitu, că e copilul lui, cum ar veni.

Eu nu aş fi dat niciun exemplu, nu e treaba mea, e treaba lui pe cine a convocat. Ianis câte minute are de când a revenit? Pitu are la fel. Dacă faci comparaţia asta, zici că da (n.r. are dreptate Hagi).

Pe de altă parte, Pitu joacă până să meargă la Bordeaux, e cel mai bun an al lui. Ianis e accidentat un an”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare