Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat afară de FCSB după doar şapte meciuri, fotbalistul ”rupe norii” la altă echipă din Superligă! MM Stoica: ”Contează mult de tot antrenorul” | EXCLUSIV

Dat afară de FCSB după doar şapte meciuri, fotbalistul ”rupe norii” la altă echipă din Superligă! MM Stoica: ”Contează mult de tot antrenorul” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea debutului play-off-ului / play-out-ului, MM Stoica a alcătuit echipa ideală a sezonului regular. Deşi nu l-a inclus pe Alex Creţu (30 de ani), oficialul FCSB a vorbit la superlativ despre jucătorul dat afară de FCSB după doar şapte meciuri.

Adus la FCSB liber de contract, după ce îi expirase înţelegerea cu Maribor, Alex Creţu a fost dorit de Gigi Becali daorită înălţimii sale, pentru a juca pe postul de fundaş central.

Doar şapte meciuri a rezistat internaţionalul român la Bucureşti, înainte de a fi dat afară de patron şi a semna cu rivala Universitatea Craiova, unde s-a reinventat.

”Contează mult de tot antrenorul”

Mutat de Laurenţiu Reghecampf pe un post mai avansat, Creţu a început să marcheze regulat de la mijlocul terenului, iar ”metamorfoza” sa l-a impresionat pe MM Stoica.

Oficialul FCSB a vorbit, în direct la Orange Sport, despre jucătorul dat afară de Becali după doar şapte meciuri şi a punctat că antrenorul unei echipe contează ”mult de tot”.

Dat afară de FCSB după doar şapte meciuri, Creţu ”rupe norii” la Craiova

Creţu a venit la noi ca fundaş central, jucase la juniori, jucase la echipa naţională U19, în Slovenia juca închizător... nu îl vedeam nici fundaş central, nici închizător.

A început campionatul trecut la noi mijlocaş central, la Botoşani a jucat o repriză, nu a avut nicio influenţă asupra jocului, după care l-am văzut la Craiova jucând în 4-2-3-1 mijlocaş central şi am observat că are valenţe ofensive.

Iar, după aia, l-am văzut apărând în nişte zone... cumva asemănător cu Edjouma este, apare în nişte zone în care nu te aştepţi. A marcat goluri foarte importante, a driblat.

Parcă are în continuare ceva carenţe defensiv, paradoxal, că vine din fundaş central, dar e un jucător... de regulă, jucătorii ăştia 'jolly joker' sunt jucător de statură medie, cum e Ovidiu Popescu, are 1,80 metri, pe acolo.

Creţu are 1,90 şi joacă orice. La Iaşi, a jucat fundaş dreapta, fundaş central am spus că a jucat, închizător... acum, pentru mine, e mai mult decât 'optar', e numărul 10, este incredibil.

Şi ce metamorfoză a putut să aibă. Bine, aici, cred că şi Reghe are o parte de 'vină', pentru că el l-a dus acolo, după cum şi pe Baiaram l-a dus pe altă poziţie, contează şi antrenorul... mult de tot”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: alex creţu 

viewscnt
Articole similare