Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici Iordănescu nu îi poate salva cariera la FCSB lui Alex Creţu: ”La revedere, nu mai face parte din grup. Am hotărât înainte să vină Edi”

Nici Iordănescu nu îi poate salva cariera la FCSB lui Alex Creţu: ”La revedere, nu mai face parte din grup. Am hotărât înainte să vină Edi”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că Alex Creţu va pleca de la FCSB indiferent de dorinţa antrenorului, întrucât decizia a fost făcută înainte ca Edi iordănescu să vină pe bancă.

Alex Creţu nu a rezistat nici două luni la FCSB. Venit la 1 iulie, liber de contract, de la Maribor, internaţionalul român este deja pe lista neagră a lui Becali, iar patronul nu mai vrea să audă de el. După câteva stângăcii şi marea greşeală din derby-ul cu Rapid, latifundiarul i-a decis soarta închizătorului transformat în fundaş central.

Încă de când negocia cu noul antrenor, Becali l-ar fi informat pe Edi Iordănescu că va prelua un lot fără Alex Creţu în el. Astfel, ”tricolorul” nu a fost nici pe bancă la debutul noului tehnician, 1-1 cu Sepsi, şi va pleca de la Bucureşti.

Nici Iordănescu nu îi poate salva cariera la FCSB lui Alex Creţu

”Alexandru Creţu, la revedere, nu mai face parte din grupul nostru. Astea au fost hotărârile pe care le-am luat înainte să vină Edi. I-am spus că el preia o echipă fără Creţu, nu e treaba lui ce am făcut înainte. Creţu nu mai face parte din lot! Vlad nu mai pleacă, am fost supărat, dar a reparat greşeala aseară.

Edi a preluat echipa şi face ce vrea el. Nici nu-l întreb ce face. Dacă o să facă echipa să joace cum a jucat prima repriză cu Sepsi... Toate echipele joacă foarte agresiv cu noi pentru că n-au şanse altfel”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordănescualex creţu 

viewscnt
Articole similare