Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vreau să fac pe impresarul şi să îi aduc aici”. Se pregătesc loviturile verii în Superligă! Trei jucători ”la fel de buni ca Ermal Krasniqi”, aşteptaţi în România

”Vreau să fac pe impresarul şi să îi aduc aici”. Se pregătesc loviturile verii în Superligă! Trei jucători ”la fel de buni ca Ermal Krasniqi”, aşteptaţi în România

Superliga

Comentarii

Ajuns în Superligă doar în această iarnă, Ermal Krasniqi (24 de ani) este deja considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători ai CFR-ului, astfel că Elis Bakaj (35 de ani), fost jucător al lui Dinamo, plănuieşte să mai aducă în România doi-trei jucători din Kosovo.

Elis Bakaj a petrecut doar un an la Dinamo, în perioada 2011-2012, dar a fost de ajuns pentru ca acesta să îşi cunoască soţia, româncă, şi să decidă să se mute de tot în România după retragere.

Fostul internaţional albanez locuieşte acum în Bucureşti, alături de familia sa, şi deţine câteva business-uri, deschise cu banii pe care i-a câştigat din fotbal.

”Vreau să fac pe impresarul şi să îi aduc aici”

Deşi şi-a agăţat ghetele în cui, fostul mijlocaş nu s-a retras complet din fenomen şi încă ţine legătura cu diverse persoane din lumea fotbalului.

Contactele sale din Albania l-au informat că în Kosovo mai există doi-trei jucători la fel de valoroşi ca jucătorul cu care de abia a dat CFR lovitura, Ermal Krasniqi.

În acest context, Bakaj plănuieşte de pe acum loviturile verii, dorind să aducă în Superligă cât mai mulţi jucători de valoarea din Kosovo şi Albania.

Se pregătesc loviturile verii în Superligă

La noi e şi chestiunea cu Kosovo, unde majoritatea jucătorilor sunt de origine albaneză şi ar putea să evolueze pentru Albania. Ermal Krasniqi e albanez din Kosovo, dar a ales să joace pentru Kosovo.

Acum un an şi jumătate, m-au anunţat din Albania că sunt câţiva jucători foarte buni în Kosovo, dacă putem să le găsim echipe în România.

Mai sunt vreo doi-trei jucători la fel de buni ca el. În vara asta vreau să fac pe impresarul şi să îi aduc în România, pentru că e păcat să nu joace pentru cluburi româneşti. 

El e foarte apreciat la CFR Cluj, are 24 de ani, e unul dintre cei mai buni jucători din campionat. Iar Dan Petrescu e exigent, nu rezistă oricine sub comanda lui.

Jucătorii albanezi se adaptează perfect în România. Vreau să aduc cât mai mulţi albanezi aici, dar albanezi cu calitate, nu pe oricine”, a declarat Elis Bakaj, pentru Sport.ro.

Afla mai multe despre: ermal krasniqi 

viewscnt
Articole similare