Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar trebui să se teamă de retrogradare o echipă din Superligă? Verdict dur după primele meciuri din play-out: ”E jalnică. Nu are lot, nu are pe nimeni” | EXCLUSIV

Ar trebui să se teamă de retrogradare o echipă din Superligă? Verdict dur după primele meciuri din play-out: ”E jalnică. Nu are lot, nu are pe nimeni” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Vineri, au avut loc primele meciuri din play-out. După remiza dintre Voluntari şi Hermannstadt, Petrolul a reuşit să o învingă pe UTA, scor 1-0, dar Bogdan Cosmescu este de părere că ”lupii galbeni” ar trebui să se teamă serios de retrogradare.

FC Voluntari şi Hermannstadt au deschis noua ediţie a play-out-ului Superligii cu o remiză, 1-1, înainte ca Petrolul Ploieşti să obţină o victorie împotriva UTA-ei Arad.

”Lupii galbeni” s-au impus cu 1-0, în urma unui meci sărăcăcios în ocazii, dar care a oferit spectacol datorită prezenţei fanilor în tribune, care au încins atmosfera.

În urma partidei dintre cele două, invitat în studioul Orange Sport, Viorel Moldovan, fost jucător şi antrenor la Ploieşti, a tras concluziile în legătură cu meciul dintre Petrolul şi UTA.

Ar trebui să se teamă de retrogradare Petrolul

Fostul atacant a recunoscut că partida nu a oferit prea multe faze interesante şi a sugerat că poate arădenii ar fi meritat mai degrabă să obţină victoria.

Meciul a fost inestetic, greu de privit, între două echipe limitate ca exprimare. Noţiunea de joc nu prea a existat azi, poate doar un pic pentru UTA, în a doua repriză, care a controlat jocul, prin acest Willie, care a ratat o ocazie foarte mare în minutul 73.

Apoi, o ratare uriaşă, prin care puteau să egaleze. Ca implicare, am văzut atitudine din partea jucătorilor”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

”Nu poate face schimbări, nu are lot, nu are pe nimeni. O echipă jalnică”

Comentatorul Bogdan Cosmescu, prezent în platou alături de Moldovan, a ţinut un discurs acid la adresa Petrolului, pe care a numit-o ”o echipă jalnică”.

În opinia acestuia, ”lupii galbeni” nu au un lot cu adevărat puternic şi ar trebui să se teamă serios de retrogradare, mai ales dacă prestaţiile echipei continuă să fie la fel de modeste.

Nu poate face schimbări, nu are lot, nu are pe nimeni. O vezi să scape de retrogradare? Meciul acesta nu putea fi urmărit fără spectatori, Petrolul e o echipă jalnică.

Crezi că poate să meargă mereu să joci aşa chinuit? Ăla să tot rateze şi după să dai tu gol?”, a adăugat Bogdan Cosmescu.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare