Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este un prim pas cu stângul”. Liviu Ciobotariu, dezamăgit după egalul cu Hermannstadt. Ce a declarat antrenorul lui FC Voluntari

”Este un prim pas cu stângul”.  Liviu Ciobotariu, dezamăgit după egalul cu Hermannstadt. Ce a declarat antrenorul lui FC Voluntari

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a remizat pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 1-1.

Antrenorul ilfovenilor consideră că, această remiză nu este avantajoasă pentru echipa sa, şi speră ca pauza cauzată de meciurile echipei naţionale să fie de bun augur.

”Trebuia să rezolvăm meciul din prima repriză”

"O greşeală colectivă a defensivei noastre. Nu ne-am câstigat duelul. Trebuia să rezolvăm meciul din prima repriză. Am avut reacţie şi în partea a doua, ne-am creat situaţii din benzi. Nu am reuşit însă să o băgăm în poartă.

Este un prim pas cu stângul, din punctul meu de vedere. Mi-aş fi dorit să câştigăm. Mergem înainte. Cred că aşa vor fi toate meciurile de acum încolo, echilibrate. Nu riscă nimeni, toată lumea vrea să nu primească gol. Dar am făcut un joc bun noi.

De obicei, după pauza competiţională am arătat foarte bine. Sper să ne prindă bine şi acum. Avem la dispoziţie două săptămâni să ne antrenăm şi să mergem să câştigăm la Piteşti”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Pentru FC Voluntari urmează meciul cu FC Argeş, în deplasare pe 1 aprilie.

 

Afla mai multe despre: fc voluntarihermannstadt 

viewscnt
Articole similare