Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Un fotbalist de la FCSB, convocat în premieră la echipa naţională a României: ”De departe cel mai constant jucător” | EXCLUSIV

BREAKING | Un fotbalist de la FCSB, convocat în premieră la echipa naţională a României: ”De departe cel mai constant jucător” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că Adrian Şut (23 de ani) a fost convocat în premieră la echipa naţională a României. Oficialul FCSB a comentat decizia lui Edi Iordănescu şi a recunsocut că este foarte bucuros pentru jucătorul roş-albastru.

În iunie 2022, la primul meci din campania de Nations League, Edi Iordănescu a decis să îl titularizeze pe Iulian Cristea pe postul de închizător, din pricina lipsei de opţiuni din acea zonă.

Răzvan Marin a tot fost folosit pe acea poziţie, deşi nu dă cel mai bun randament acolo, iar, între timp, Marius Marin a reuşit să îşi însuşească postul de închizător.

”A fost de departe cel mai constant jucător al nostru”

Din dorinţa de a decoperi o nouă opţiune pentru acea zonă a terenului, Edi Iordănescu l-a convocat în premieră la naţională pe unul dintre foştii săi jucători de la FCSB, Adrian Şut.

Întrebat despre cele trei jucători chemaţi din lotul vicecampioanei, Darius Olaru, Deian Sorescu şi Octavian Popescu, MM Stoica a dezvăluit că există şi un al patrulea!

În direct la Orange Sport, oficialul FCSB a divulgat faptul că şi Adrian Şut a fost inclus pe lista lui Edi Iordănescu şi a recunoscut că este foarte bucuros pentru acesta.

Arian Şut, convocat în premieră la echipa naţională a României

Mihai Stoica a punctat că mijlocaşul de 23 de ani a avut parte de o revenire de formă incredibilă în ultimele luni şi a afirmat că, în opinia sa, convocarea este pe deplin meritată.

Acum câteva luni, la Mioveni, Ovidiu Popescu şi-a rupt genunchiul, iar Şut a greşit de două ori într-o fază, a marcat autogol, s-a accidentat şi a dispărut câteva luni.

Iar acum e covnocat în premieră la echipa naţională, după o perioadă în care a fost de departe cel mai constant jucător al nostru, cu nişte cifre remarcabile, şi distanţă acoperită, şi un joc simplu şi eficace.

Mă bucură asta, pentru că demonstrează că un jucător serios poate oricând să atragă atenţia oricui”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

  • 27 de apariţii, patru goluri şi două pase decisive a însumat Adrian Şut în acest sezon pentru FCSB
  • 1,2 milioane de euro e cota sa de transfer, potrivit transfermarkt

Afla mai multe despre: adrian şut 

viewscnt
Articole similare