Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Iulian Cristea s-a accidentat şi nu a mai putut continua meciul Muntenegru - România. UPDATE | Crunt: ruptură de ligamente încrucişate!

VIDEO | Iulian Cristea s-a accidentat şi nu a mai putut continua meciul Muntenegru - România. UPDATE | Crunt: ruptură de ligamente încrucişate!
Comentarii

Iulian Cristea (27 de ani), fotbalistul FCSB, s-a accidentat în prima repriză a meciului Muntenegru - România şi a fost înlocuit!

UPDATE 23:39 - Din informaţiile Orange Sport, Iulian Cristea a suferit o ruptură de ligamente încrucişate după accidentarea de care a avut parte încă din minutul 2 al meciului Muntenegru - România.

Accidentarea era gravă şi Cristea a încercat să forţeze şi să continue, iar când a reintrat pe teren pentru încă opt minute s-a "rupt" definitiv.

Debutul de meci din România - Muntenegru a fost cu ghinion pentru Edi Iordănescu, care l-a pierdut pe Iulian Cristea.

FOTO & VIDEO | Iulian Cristea s-a accidentat şi nu a mai putut continua meciul Muntenegru - România

Edi Iordănescu a primit veşti proaste încă din startul meciului de la Podgorica, Muntenegru - România. Unul dintre fotbaliştii utilizaţi, Iulian Cristea, s-a accidentat.

Cristea a fost trimis pe postul de mijlocaş închizător de Iordănescu Jr., iar acesta s-a accidentat după doar două minute de joc.

Jucătorul de la FCSB şi-a prins piciorul în gazon după un duel cu Mugosa, probleme la genunchiul drept. Cristea a primit îngrjiri medicale, a reintrat în joc, dar n-a rezistat pe teren decât până în minutul 10, când piciorul i-a cedat iar la o schimbare de direcţie.

Iulian Cristea a cerut schimbare şi a fost înlocuit cu Alexandru Creţu de la U Craiova.

Afla mai multe despre: iulian cristearomaniavideoaccidentare 

viewscnt
Articole similare