Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a comentat un oficial al FRF gestul sfidător făcut de Mititelu înainte de Sepsi - U Craiova 1948: ”Nu îşi are rostul aşa ceva”. Ce a spus Dioszegi | EXCLUSIV

Cum a comentat un oficial al FRF gestul sfidător făcut de Mititelu înainte de Sepsi - U Craiova 1948: ”Nu îşi are rostul aşa ceva”. Ce a spus Dioszegi | EXCLUSIVgalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Sepsi şi U Craiova 1948 urmează să se dueleze în ”finala” pentru play-off. Înaintea debutului confruntării, în direct la Orange Sport, Andrei Vochin, consilier al preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a comentat gestul sfidător făcut de Adrian Mititelu înaintea partidei de la Sfântu Gheorghe.

Joi, de la ora 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, Sepsi va primi vizita lui U Craiova 1948, în meciul restant din etapa cu numărul 23, decisiv pentru ultimul loc de play-off.

La momentul actual, oltenii se află pe locul al şaselea, la un punct de covăsneni, astfel că jucătorii pregătiţi de Nicolo Napoli au locul asigurat în elita Superligii atât timp cât nu vor pierde.

Înaintea confruntării, Adrian Mititelu a făcut un gest sfidător la adresa adversarilor, pe care l-a ”deghizat” ca un semn de respect şi prietenie faţă de etnicii maghiari.

”Nu îşi are rostul aşa ceva”

Patronul lui U Craiova 1948 a adus la Sfântu Gheorghe un fanion special, pe care se regăseşte steagul ţinutului secuiesc deasupra siglei lui Sepsi, iar cel al României deasupra siglei oltenilor, alături de două mâini strânse, în culorile respective.

Andrei Vochin nu a fost impresionat de gestul lui Adrian Mititelu şi a punctat că nu ar fi fost nevoie de un astfel de steag, explicând că ambele echipe reprezintă, în primul rând, România.

Te duci într-o extremă şi părerea mea că nu îşi are rostul aşa ceva. Puteai să faci acest fanion foarte frumos, puneai steagul României deasupra celor două sigle şi, dacă voiai să evideţiezi ţinutul secuiesc, îl puneai şi pe cel al ţinutului oltenesc.

Până la urmă, nu trebuie să o ducem nici în extremă cealaltă. Şi să înţelegem că sunt două echipe care, dacă ar ajunge în Europa, ar reprezenta România. Indiferent că au suporteri maghiari sau olteni, sunt echipe româneşti”, a comentat Andrei Vochin, la Sport Report.

Ce a spus Laszlo Diosezgi de gestul lui Mititelu

Înaintea partidei, patronul lui Sepsi a fost întrebat dacă a primit respectivul fanion de la Adrian Mititelu, iar acesta a încercat să dea de înţeles că nu a fost deranjat de gest, deşi discursul său nu a fost cel mai convingător.

Da, a adus un steag, o parte cu România şi cealaltă cu Ţinutul Secuiesc. Noi suntem sortiţi să trăim împreună şi trebuie să ne respectăm unii pe alţii”, a spus Dioszegi, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare