Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, pus pe glume! Fotbalistul care aduce ”5.000 de femei în tribună”: ”Are pachetul mare de tot. Mai leşină una, alta” | VIDEO EXCLUSIV

Panduru, pus pe glume! Fotbalistul care aduce ”5.000 de femei în tribună”: ”Are pachetul mare de tot. Mai leşină una, alta” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, înaintea ultimelor partide din optimile Champions League, Basarab Panduru a vorbit despre sumele uriaşe de transfer plătite în fotbalul modern şi a numit un jucător, care a costat 117,5 milioane de euro, care măcar aduce ”5.000 de femei în tribună”.

Odată cu transferul lui Neymar la PSG, pentru o sumă-record de 222 de milioane de euro, lumea fotbalului mondial nu a mai fost la fel, cu preţurile cerute de cluburi ”explodând”.

La scurt timp după venirea brazilianului la Paris, a urmat şi a doua cea mai scumpă mutare din istorie, realizată tot de ”grandul” Franţei, Kylian Mbappe fiind achiziţionat pentru 180 de milioane de euro.

”Are pachetul mare de tot. Mai leşină una, alta”

Dacă anterior se plătiseră doar de două ori peste 100 de milioane pentru un jucător, 101 pentru Gareth Bale şi 105 pentru Paul Pogba, de atunci încă 10 jucători au costat sume cu nouă cifre.

Invitat în studioul Orange Sport înaintea ultimelor partide din optimile Champions League, Basarab Panduru a vorbit despre mutările halucinante care au ajuns să se efectueze în fotbalul mondial.

Fostul internaţional român a dat exemplu starurile lui Napoli, Victor Osimhen şi Khvicha Kvaratskhelia, care au ajuns să fie cotate la peste 100 de milioane de euro.

Când Nicolae Dică l-a amintit pe Jack Grealish, cumpărat de City de la Aston Villa pentru 117,5 milioane de euro, Panduru a glumit că acesta măcar aduce ”5.000 de femei în tribună”, făcând pe ”una, alta” să mai leşine.

Fotbalistul care aduce ”5.000 de femei în tribună”

Mai e sărăcie în fotbal în ziua de astăzi? Că văd că sunt sute de milioane toţi, numai sute de milioane sunt toţi! Orice jucător vrei să cumperi, 100 de milioane. Dacă te duci la Napoli, te-ai terminat de tot.

Cu suta nu mai cumperi nimic. Păi, la Victor (n.r. Osimhen) şi la Kvarartskhelia? Ce, unde să te duci? (n.r. Dică: S-a plătit şi pe Grealish suta de milioane) La Grealish, mai vezi în tribună 5.000 de femei de nu le vedeai înainte.

Mai leşină una, alta, mai cumpără un tricou. E altceva cu Grealish. Are pachetul mare de tot, e gras pachetul când îl cumperi pe el”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare