Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mergeam cu el la urgenţe, era cu bandaje”. MM Stoica, poveste fabuloasă despre Mihai Neşu şi Bănel Nicoliţă: ”Aveam pariuri” | VIDEO EXCLUSIV

”Mergeam cu el la urgenţe, era cu bandaje”. MM Stoica, poveste fabuloasă despre Mihai Neşu şi Bănel Nicoliţă: ”Aveam pariuri” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a rememorat o poveste fabuloasă din perioada în care Mihai Neşu (40 de ani) şi Bănel Nicoliţă (38 de ani) evoluau pentru FCSB. Cei doi erau mereu adversari direcţi la antrenamente, întrucât jucau fundaş stânga, respectiv extremă dreaptă.

Născut la Oradea, dar ajuns la echipele de juniori din Ghencea de la o vârstă fragedă, Mihai Neşu a îmbrăcat tricoul roş-albastru în cea mai mare parte din cariera sa de fotbalist.

Până să sufere accidentul oribil care l-a forţat să îşi agaţe ghetele în cui, fostul fundaş stânga apucase să evolueze şapte ani la Bucureşti şi încă patru la Utrecht.

”Mergeam cu el la urgenţe, era cu bandaje”

Ajuns la FCSB în iarna lui 2005, Bănel Nicoliţă a fost coechipier cu Neşu trei ani şi jumătate, timp în care cei doi s-au duelat la mai toate antrenamentele, fiind adversari direcţi.

Unul dintre atuurile pe care ambii jucători îl aveau era faptul că se luptau pentru fiecare minge şi dădeau totul pe teren meci de meci, indiferent de consecinţe.

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a recunoscut că se ducea deseori la urgenţe după partide cu Mihai Neşu, iar apoi a dezvăluit o poveste fabuloasă despre acesta şi Bănel Nicoliţă.

În perioada de iarnă, la antrenamente, cei de la FCSB ajunseseră să parieze cine se va ridica primul din zăpadp dintre Neşu şi Nicoliţă, în urma duelurilor dintre cei doi!

MM Stoica, poveste fabuloasă despre Mihai Neşu şi Bănel Nicoliţă

Eu mergeam mereu cu el (n.r. Neşu), după meci, pe la urgenţe, că era mereu cu bandaje, termina meciul cu bandaje. Iar antrenamentele pe zăpadă... alea erau inimaginabile.

Pentru că el, când era zăpada mai mare... el era mereu în competiţie cu Bănel, Bănel juca extremă dreaptă, 'Bichonul' juca fundaş stânga. Şi se loveau, cădeau în zăpadă, nu se mai vedeau.

Şi, la un moment dat, aveam pariuri ce cap iese primul din zăpadă, ală negru sau ăla blondin. De regulă, Bănel ieşea primul!”, a povestit MM Stoica, la Orange Sport.

Afectatat în continuare de accidentul oribil suferit, Mihai Neşu nu a fost uitat de cei de la FCSB, Gigi Becali cumpărându-i anul trecut o maşină adaptată nevoilor sale.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare