Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aventura lui Jo în România a luat sfârşit înainte să înceapă! Brazilianul a plecat din ţară, după ce a auzit condiţiile CFR-ului. Ce a putut să îl deranjeze

Aventura lui Jo în România a luat sfârşit înainte să înceapă! Brazilianul a plecat din ţară, după ce a auzit condiţiile CFR-ului. Ce a putut să îl deranjeze

CFR Cluj

Comentarii

Adus la Cluj în perspectiva unui transfer la CFR, Jo (35 de ani) a părăsit România după doar şase zile, după ce a eşuat să ajungă la un acord cu campioana. Condiţiile impuse de patronul Nelu Varga l-au deranjat pe fostul internaţional brazilian.

Un fotbalist cu un CV extrem de important, Jo s-a aflat în negocieri cu campioana CFR Cluj pe parcursul ultimilor săptămâni, după ce a rămas liber de contract şi a intrat în atenţia oficialilor din Gruia.

Câştigător al Copa Libertadores cu Altetico Mineiro, Cupa Confederaţiilor cu Brazilia şi Cupa Angliei cu Manchester City, printre altele, atacantul de 35 de ani era dorit insistent de Dan Petrescu.

Aventura lui Jo în România a luat sfârşit înainte să înceapă

Deşi ”Burscul” dispune deja de o multitudine de opţiuni în atac, acesta era de părere că experienţa lui Jo ar putea fi vitală pentru CFR în strânsa luptă pentru titlu din acest sezon.

Doar că aşteptările lui Petrescu s-au dovedit a fi complet diferite faţă de situaţia din realitate. Imediat ce a ajuns la Cluj, Jo i-a şocat pe oficialii campioanei, din pricina lipsei sale de pregătire.

În acest context, Nelu Varga i-a impus anumite condiţii: brazilianul ar fi fost nevoit să treacă mai multe teste fizice pentru a i se oferi şansa de a semna contractul cu CFR.

Brazilianul a plecat din ţară, după ce a auzit condiţiile CFR-ului

Doar că Jo venise în Gruia dornic să semneze direct înţelegerea, iar, după ce a presat în acest sens şi a văzut că nu reuşeşte să ajungă la un acord cu clubul, s-a dat bătut.

Deranjat că i se impune să se supună unor teste, acesta a plecat din România, iar şansele unui transfer al său în Gruia, cel puţin în acest sezon, au picat complet, potrivit Prosport.

Aşadar, Jo are şanse mari să rămână liber de contract până la finalul sezonului sau poate chiar să nu mai revină niciodată pe teren, în contextul în care plănuia să se retragă înainte de a fi contactat de CFR.

Cu toate acestea, jucătorul cu 20 de apariţii şi cinci goluri pentru naţionala Braziliei se poate mândri cu o carieră mult mai impresionantă decât a majorităţii foştilor fotbalişti.

Afla mai multe despre: jo 

viewscnt
Articole similare