Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Prinţul” Cristea, convins că Giovanni Becali va da lovitura cu jucătorul din Superligă pe care l-a cotat la 4 milioane de euro: ”Îl împachetează frumos şi îl vinde”

”Prinţul” Cristea, convins că Giovanni Becali va da lovitura cu jucătorul din Superligă pe care l-a cotat la 4 milioane de euro: ”Îl împachetează frumos şi îl vinde”galerie foto

Superliga

Comentarii

Giovanni Becali ar putea da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, de această dată nu cu un jucător român, ci cu un străin, care evoluează pentru CFR Cluj. ”Prinţul” Adrian Cristea este convins că impresarul va reuşi să îl vândă pe fotbalistul campioanei.

Chiar şi la vârsta de 70 de ani, Giovanni Becali este unul dintre cei mai importanţi impresari din România, dacă nu chiar cel mai important, reprezentând în continuare o bună parte din jucătorii importanţi din Superligă.

Pe lângă multitudinea de fotbalişti de la FCSB pe care îi impresariază, Becali mai are şi diverşi alţi clienţi din Superligă, iar recent a semnat un contract cu un nou-venit de la CFR.

”Îl mai vopseşte puţin, îl împachetează frumos şi îl vinde”

Ermal Krasniqi (24 de ani), fotbalist care a întrecut toate aşteptările după sosirea în Gruia, ar putea fi următoarea lovitură pegătită de agent, iar Adrian Cristea consideră că acesta îl poate vinde fără probleme.

Şi Farul joacă bine, şi FCSB, şi Rapid ar putea avea un cuvânt de spus. Va fi un campionat interesant.

(n.r. dacă Krasniqi se va transfera de la CFR) A venit nea' Giovanni, îl mai vopseşte puţin, îl împachetează frumos şi îl vinde”, a declarat ”Prinţul”, pentru Prima Sport.

Chiar Giovanni Becali a vorbit recent depsre un posibil transfer al lui Krasniqi şi a dezvăluit că deja ar putea avea o destinaţie pentru fotbalistul din Kosovo.

Ermal Krasniqi, următoarea lovitură a lui Giovanni Becali?

În opinia impresarului, jucătorul de 24 de ani ar putea să valoreze chiar şi patru milioane de euro, sumă de transfer care l-ar face a treia cea mai scumpă vânzare din istoria CFR-ului, după Alvaro Pereira, 6,5 milioane de euro, şi Lacina Traore, 6 milioane de euro.

Krasniqi este un jucător de care este interesat un anumit club. Este kosovar, e albanez. Eu am un prieten de origine albaneză care are o funcţie la o echipă importantă şi s-ar putea realiza ceva. Depinde de el.

Nu pot să spun din ce ţară este clubul. Dar el este un jucător important, are doar 24 de ani, a venit din neant, nimeni nu l-a văzut. Doar Dan Petrescu.

Şi uite că este surpriza CFR-ului. Cred că valorează în jurul a patru milioane de euro”, a dezăluit Giovanni Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: ermal krasniqi 

viewscnt
Articole similare