Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo şi-a aflat programul din play-off! Când se vor disputa derby-urile cu Steaua şi pe cine înfruntă ”câinii” în ultima etapă

Dinamo şi-a aflat programul din play-off! Când se vor disputa derby-urile cu Steaua şi pe cine înfruntă ”câinii” în ultima etapă

Dinamo București

Comentarii

Deşi a eşuat să câştige cel mai important meci al sezonului de până acum, Dinamo a avut parte de şansă, iar contracandidatele la play-off s-au împiedicat la rândul lor, iar ”câinii” au prins poziţia a şasea şi încă speră la promovare.

Dinamo şi-a început dezastruos primul sezon în Liga 2, iar, la jumătatea campionatului regular, ”câinii” nu păreau să aibă mari şanse de a reveni în Superligă din prima încercare.

Însă, o revenire de formă în retur a contat enorm pentru echipa pregătită de Ovidiu Burcă, aceasta reuşind să profite de paşii greşiţi ale contracandidatelor şi să se ”strecoare” în play-off.

După victoria cu Unirea Constanţa, din antepenultima rundă, ”câinii” au urcat pe loc de play-off şi au asigurat că, orice s-ar întâmpla, soarta echipei este în mâinile lor.

Dinamo şi-a aflat programul din play-off

Şase puncte din şase din ultimele două meciuri, cu Şelimbăr şi Poli Timişoara, ar fi garantat locul lui Dinamo în play-off, indiferent de celelalte rezultate din Liga 2.

După victoria muncită obţinută la Sibiu, ”câinii” se credeau deja ajuşi în play-off, în contextul în care aveau să înfrunte a doua cea mai modestă echipă a clasamentului în ultima rundă.

Dinamo spera să repete rezultatul răsunător din meciul cu Unirea Constanţa, ”lanterna roşie” din Liga 2, dar a făcut un pas greşit, remizând la Bucureşti.

Şansa ”câinilor” a fost că şi contracanidatele s-au împiedicat, astfel că Dinamo a prins locul în play-off, iar luni şi-a aflat programul.

Dinamo va debuta împotriva Gloriei Buzău, pe teren propriu, în timp ce în ultima etapă o va înfrunta pe Poli Iaşi, în deplasare.

Când se vor disputa derby-urile cu Steaua

Derby-urile cu Steaua se joacă în a patra şi în a noua etapă, primul în Ghencea, iar al doilea pe stadionul pe care îl va alege Dinamo, posibil pe Arena Naţională.

Ne aşteaptă 10 meciuri în play-off, tur-retur.

Plecăm cu punctajul obţinut la finalul sezonului regular, 31 de puncte, prima etapă fiind pe teren propriu cu Gloria Buzău, după tragerea la sorţi efectuată astăzi la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Mai jos, programul complet al meciurilor în play-off:

Etapa 1: Dinamo Bucureşti vs Gloria Buzău

Etapa 2: Unirea Dej vs Dinamo Bucureşti

Etapa 3: Dinamo Bucureşti vs Oţelul Galaţi

Etapa 4: CSA Steaua vs Dinamo Bucureşti

Etapa 5: Dinamo Bucureşti vs Politehnica Iaşi

Etapa 6: Gloria Buzău vs Dinamo Bucureşti

Etapa 7: Dinamo Bucureşti vs Unirea Dej

Etapa 8: Oţelul Galaţi vs Dinamo Bucureşti

Etapa 9: Dinamo Bucureşti vs CSA Steaua

Etapa 10: Politehnica Iaşi vs Dinamo Bucureşti”, se arată în mesajul postat de Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare