Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul antrenor de la FCSB ar fi un fost jucător de la Vaslui! Ce a dezvăluit Becali despre alesul său: ”Credeţi că sunt idiot?”

Noul antrenor de la FCSB ar fi un fost jucător de la Vaslui! Ce a dezvăluit Becali despre alesul său: ”Credeţi că sunt idiot?”galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a oferit o serie de declaraţii la palatul său din Aleea Alexandru, în dimineaţa din urma victoriei cu Sfântu Gheorghe. Printre altele, latifundiarul a vorbit şi despre noul antrenor principal de la FCSB, făcând o serie de dezvăluiri în privinţa acestuia.

FCSB a încheiat sezonul regular pe locul al treilea şi va ataca play-off-ul cu un nou antrenor principal pe banca tehnică, deşi nu este încă sigur că acesta va fi numit în funcţie înaintea primei etape.

După victoria cu Sepsi, Gigi Becali a făcut o serie de dezvăluiri în legătură cu alesul său. Mai întâi, latifundiarul a afirmat că bătălia se dă în mai mulţi oameni, dar apoi a afirmat că va numi un cipriot pe banca tehnică.

”Voi credeţi că sunt idiot?”

Patronul de la FCSB a făcut referire la un antrenor care a lucrat la echipa naţională, făcând referire, conform Fanatik, la Bogdan Lobonţ. în timp ce tehnicianul din Cipru ar fi un fost jucător de la Vaslui, potrivit sport.ro.

Elias Charalampous (42 de ani) este un fost fundaş cu 70 de apariţii în naţionala Ciprului, care a evoluat în Moldova în sezonul 2012/2013, însumând 21 de apariţii.

După retragere, acesta a antrenat doar în ţara sa, la AEK Larnaca, Ethnikos şi Doxa Katokopias, şi este liber din mai 2022. Însă nu experienţa contează la FCSB, ci să se muleze pe ”filozofia” lui Becali.

Noul antrenor de la FCSB ar fi un fost jucător de la Vaslui

 

Nici Iliev, nici Tony nu sunt. Să vedem ce va fi. S-ar putea să fie un antrenor român sau unul străin. Acum să vedem. Adică să vedem care cunoaşte mai bine filozofia...

Sunt doi din afară şi unul din România. Ăsta care e român a lucrat în România. A fost şi la naţională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia Stelei (n.r.FCSB-ului).

Nu cred că va fi pe bancă la meciul cu Craiova. E posibil. Nu ştiu. Să vedem dacă ne înţelegem cu el. Trebuie să-l am faţă în faţă şi să vorbim.

Înţelege filozofia Stelei? Că filozofia Stelei e mai complicată! Pintilii? El e antrenor secund. Sau ce e el? Delegat. De exemplu, Ferguson dă sarcini oamenilor lui.

Şi ăsta...  bă, voi credeţi că sunt idiot? Adică îmi merge bine şi să spun «Vino, mă, încoace! Pintilii, pleacă! Dă-i drumul de aici că vrea Burchel».

Du-te, mă, de aici. Eu spun «Eu te pun pe tine antrenor. Tu eşti antrenor, dar trebuie să ţii cont de ce zice Pintilii. Că el mi-a făcut treabă până acum».

Unde aţi mai văzut tâmpeniile astea ca la noi? Trebuie să armonizezi legile şi regulamentele. Nu vă zic cine. A fost la naţională acum mulţi ani....

Am greşit eu. Nu vă zic cine e pentru că nu cred că el va fi alesul. Cred că va fi un străin. Parcă cipriot e. Ştii de ce? Ca să scap de ei.

Dacă pun un român, o să se spună că va fi suspendat. Dacă pun străin, de unde îl suspenzi? E antrenor străin.  Mai bine un străin.

El le zice «Nu ştiu limba voastră. Nu ştiu nici limba engleză. Vorbiţi cipriotă». Cu omul cu minte strâmbă trebuie să îţi faci mintea strâmbă.

Punem un cipriot ca să-l anchetaţi în cipriotă”, a declarat Gigi Becali, la palatul din Aleea Alexandru.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare