Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Irlanda a învins-o pe Scoţia şi visează la trofeu! Spectacolul din Six Nations se vede doar pe Orange Sport

Irlanda a învins-o pe Scoţia şi visează la trofeu! Spectacolul din Six Nations se vede doar pe Orange Sport

Rugby

Comentarii

Irlanda a reuşit să învingă Scoţia fără mari bătăi de cap în penultima rundă a actualei ediţii a Turneului pe Şase Naţiuni.

Irlanda a învins-o pe Scoţia şi visează la trofeu

Echipa naţională de rugby a Irlandei a învins duminică, în deplasare, reprezentativa Scoţiei, scor 22-7, într-un meci din Turneul celor Şase Naţiuni la rugby.

Irlanda s-a impus la Edinburgh, pe stadionul Murrayfield, după o primă repriză echilibrată şi încheiată cu scorul de 8-7 în favoarea irlandezilor.

Ambele echipe au reuşit câte un eseu, scoţienii prin Huw Jones, în minutul 16, iar oaspeţii prin Mack Hansen, în minutul 27.

Irlandezii s-au desprins în repriza secundă, după o evoluţie excelentă. Au mai înscris două eseuri James Lowe (min. 56) şi Jack Conan (min. 61), iar Irlanda, victorioasă şi în Scoţia, va întâlni Anglia sâmbăta viitoare, urmând să obţină, în cazul unei victorii, Marele Şlem în ediţia 2023 a Six Nations.

Sâmbătă, Anglia a suferit cea mai mare umilinţă din istorie împotriva Franţei, în timp ce Italia a fost învinsă de Ţara Galilor.

Spectacolul din Six Nations se vede în exclusivitate la Orange Sport! Pe 18 martie, vor avea loc ultimele dueluri din această ediţia a competiţiei,  Scoţia - Italia, Franţa - Ţara Galilor şi Irlanda - Anglia.

 

 

Afla mai multe despre: six nations 

viewscnt
Articole similare