Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anglia, cea mai mare umilinţă din istorie împotriva Franţei! Italia a pierdut cu Ţara Galilor. Spectacolul din Six Nations se vede doar la Orange Sport

VIDEO | Anglia, cea mai mare umilinţă din istorie împotriva Franţei! Italia a pierdut cu Ţara Galilor. Spectacolul din Six Nations se vede doar la Orange Sport

Rugby

Comentarii

Sâmbătă, în Six Nations, Anglia a suferit cea mai mare umilinţă din istoria confruntărilor cu Franţa, în timp ce Italia a fost învinsă de Ţara Galilor. Competiţie se vede, în exclusivitate, la Orange Sport!

Anglia, cea mai mare umilinţă din istorie împotriva Franţei

Anglia a suferit cea mai mare umilinţă din istoria de peste 100 de ani a rivalităţii cu Franţa. Chiar pe Twickenham, ”trandafirii” au fost călcaţi în picioare de campioana en titre a Six Nations.

”Cocoşii galici” au dat trei eseuri superbe într-o primă repriză de vis pentru ei şi de coşmar pentru gazde. Smith a pus cele trei puncte ale Angliei pe tabelă.

După 27 de puncte marcate în prima repriză, Franţa nu a încetinit ritmul nici în cea de-a doua: a mai marcat patru eseuri şi a punctat în total 26 de puncte.

S-a terminat 53 la 10 pentru francezi, care au obţinut cea mai categorică victorie din istoria de 110 meciuri a înfruntărilor directe, indiferent de gazdă.

Italia a pierdut cu Ţara Galilor

Italia - Ţara Galilor era meciul care decidea lingura de lemn din acest sezon de Six Nations. ”Dragonii” au vrut să scape repede de ruşinea unui posibil ultim loc şi au înscris 22 de puncte în prima repriză pe Olimpico.

Italienii au pus doar trei puncte pe tabelă. Italia s-a prezentat mult mai bine în partea a doua, pe care a câştigat-o cu 14-7, dar s-a terminat cu o nouă înfrângere pentru Squadra Azzurra, a patra în patru etape.

Orange Sport va prezintă, în exclusivitate meciurile din Six Nations! Duminică, de la ora 17:00, va avea loc ultimul meci al etapei, dintre Scoţia şi Irlanda, acesta fiind transmis în direct pe Orange Sport 3.

Afla mai multe despre: six nations 

viewscnt
Articole similare