Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să îşi schimbe atitudinea faţă de fotbal şi de FC Argeş”. Piteştenii se tem de retrogradare! Antrenorul i-a învinuit total pe jucători pentru înfrângerea cu Petrolul

”Să îşi schimbe atitudinea faţă de fotbal şi de FC Argeş”. Piteştenii se tem de retrogradare! Antrenorul i-a învinuit total pe jucători pentru înfrângerea cu Petrolul

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş şi-a continuat seria dezastruoasă din campionat şi a ajuns la borna de 14 meciuri la rând fără victorie în Superligă, după ce a fost învinsă de Petrolul Ploieşti în ultima etapă a sezonului regular, scor 0-1, în Trivale.

La primul meci după plecarea lui Marius Croitoru, cu interimarul Dragoş Radu aflat la debutul ca principal al echipei, FC Argeş a arătat execrabil şi a fost învinsă de Petrolul Ploieşti.

Aşadar, piteştenii au încheiat sezonul regular pe penultimul loc, cu 27 de puncte, la doar cinci de CS Mioveni, distanţă care se va micşora la trei lungimi în play-out.

În urma înfrângerii de pe teren propriu, Dragoş Radu i-a învinuit total pe jucători pentru înfrângerea cu Petrolul şi a recunoscut că piteştenii se tem în legătură cu retrogradarea.

FC Argeş se teme de retrogradare

Suntem într-o situaţie dificilă, din care nici azi nu am reuşit să ieşim. Am rămas în totalitate datori faţă de fotbal astăzi, a fost, cred, un joc foarte slab din partea noastră, deşi toată săptămâna toată lumea a fost alături de jucători.

Am încercat să ridicăm moralul echipei, să le spunem că tot oraşul şi toţi suporterii sunt alături de ei. Din păcate, azi am făcut un joc foarte slab. Suporterii au fost obişnuiţi cu FC Argeş, un brand, campioană de două ori...

E normal să fie supăraţi. Din păcate, azi, fără determinare şi fără agresivitate, am rămas datori total fotbalului, în afara de ocazia lui Kevin (n.r. Koubemba) şi bara lui Jakolis... altceva, nu, foarte, foarte puţin.

”Să îşi schimbe atitudinea faţă de fotbal şi de club”

 

Azi, nu ştiu dacă pot remarca vreun jucător de la noi. Toată lumea se gândeşte cum să iasă din situaţia astam, sperăm să luăm cele mai bune decizii, ca FC Argeş să nu retrogradeze.

Am promovat de două ori cu această echipă, din Liga 2, ca antrenor secund, sper să nu revenim, pentru că ştiu cât de greu este.

(n.r. suporterii cereau mai multor jucători să plece după meci) E normal să le ceară asta, evoluţia lor lasă total de dorit. Din păcate, doar ei pot scoate echipa la suprafaţă.

Sper să înţeleagă în ceasul al 12-lea că doar ei... trebuie să îşi schimbe atitudinea faţă de fotbal şi de clubul FC Argeş”, a declarat Dragoş Radu, după înfrângerea cu Petrolul.

Afla mai multe despre: fc argeş 

viewscnt
Articole similare