Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagoe, după victoria chinuită obţinută cu UTA: ”Îi felicit pe băieţi, au dat dovadă de mare caracter”. Replică tăioasă pentru Balint: ”Să mergem la alt sport”

Neagoe, după victoria chinuită obţinută cu UTA: ”Îi felicit pe băieţi, au dat dovadă de mare caracter”. Replică tăioasă pentru Balint: ”Să mergem la alt sport”
Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit să încheie sezonul regular cu o victorie. În ultima etapă, oltenii au învins-o pe UTA Arad, scor 2-1, după ce fuseseră conduşi de jucătorii pregătiţi de Laszlo Balint. În urma partidei, Eugen Neagoe a oferit o serie de declaraţii.

Universitatea Craiova a reuşit să revină de la 0-1 şi să se impună împotriva UTA-ei Arad, scor 2-1, însă a făcut-o cu mari emoţii, în special pe final de meci.

Laszlo Balint şi jucătorii săi au reclamat un penalty în finalul jocului şi au ratat şi alte ocazii în timpul partidei, înfrângerea fiind dureroasă pentru oaspeţi, după ce conduseseră.

Tehnicianul UTA-ei chiar a sugerat că arbitrajul a fost modest, întrucât s-ar fi fluierat fiecare contact, iar jocul nu ar fi fost lăsat să se desfăşoare mai ”bărbătesc”.

Eugen Neagoe i-a oferit o replică tăioasă, sugerând că intrările dure îşi au locul la alte sporturi, şi şi-a felicitat jucătorii pentru victoria obţinută.

Neagoe, replică tăioasă pentru Balint

Vreau să îi felicit pe băieţi, au dat dovadă de mare caracter în această seară, aş vrea să remarc câţiva jucători care au avut mari probleme medicale înainte de acest joc.

Andrei Ivan a fost foarte răcit, temperatură, frisoane, merită felicitări, Mateiu, la fel, nici Creţu nu e 100%, Baiaram, la fel, vine după operaţie, nu e uşor, dar asta e situaţia.

O spun acum, nu înainte de joc, nu încercam să găsesc un alibi. Dar acum merită să spun realitatea şi băieţii merită felicitări, au dat dovadă de caracter, au întors scorul împotriva unei echipe foarte bune.

Sunt puţin supărat pentru că nu trebuia să primim gol la acel corner, pe dominarea noastră, nu ne creau probleme, dar le-am acordat un corner şi i-am invitat în careul nostru.

Nu aş vrea să se mai întâmple chestii de acestea. Au adversarii corner, trebuie să ne marcăm oamenii, să nu primim goluri, ştiau ce au de făcut, lucrăm mult aceste faze fixe.

Trebuie să fim mai responsabili. Asta e singura mea nemulţumire în această seară. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor, au fost lângă noi până la final, ne-au împins de la spate.

Băieţii au demonstrat că merită să fie susţinuţi. Puteam să mai marcăm goluri, dar şi ei ne-au creat mari probleme, ştiam că sunt periculoşi pe faze fixe, pe contraatac.

Sunt foarte importanţi jucătorii care vin de pe bancă, de asta suntem aici, să încercăm să facem modificări dacă ceva nu merge.

Nu am revăzut nicio fază din timpul jocului, nu aş spune o prostie acum, că a fost, că nu a fost (n.r. penalty pentru UTA). Greşeli s-au mai făcut de-a lungul timpului.

”Atunci să mergem la alt sport, să lăsăm să lovească adversarii”

(n.r. Balint s-a plâns că s-au fluierat toate duelurile) Hai să fim serioşi. (n.r. el a zis că antrenează intrări mai bărbăteşti) Ce, durităţi? Ştiam că UTA e o echipă agresivă, le zic de trei zile jucătorilor.

Asta s-a şi întâmplat. Cred că şi etapa trecută cei de la FCSB s-au plâns şi au avut şi puţină dreptate, acele faulturi ale lui Batha, dar nu vreau să intru în detalii, mă pierd.

E o echipă care joacă agresiv, dur, dar nu cred că se pune problema de... (n.r. a spus că s-a fluierat fiecare contact) Atunci să mergem la alt sport, să lăsăm să lovească adversarii.

Cred că puteam să avem mai multe puncte dacă eram puţini mai atenţi. Nu am pierdut jocuri că am fost surclasaţi, ci pentru că am făcut cadouri.

Puteam să nu pierdem niciun joc şi să fim mai sus, dar asta e situaţia, vedem ce fac adversarele. Cred că va fi un play-off frumos, cu echipe echilibrate”, a declarat Eugen Neagoe, după victoria cu UTA.

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare