Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a făcut Mititelu imediat după ce a fost întrerupt meciul Sepsi - U Craiova 1948: ”Toată lumea era mirată” | EXCLUSIV

Ce a făcut Mititelu imediat după ce a fost întrerupt meciul Sepsi - U Craiova 1948: ”Toată lumea era mirată” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a dezvăluit, în direct la Orange Sport, momentele trăite imediat după ce a fost întrerupt meciul dintre Sepsi şi U Craiova 1948. Patronul clubului oltean a fost iniţial confuz, dar apoi s-a ”dezmeticit” şi a plănuit rezolvarea situaţiei în favoarea echipei sale.

Joi, Comisia de Recurs a FRF a anunţat că meciul abandonat dintre Sepsi şi U Craiova 1948, din a 23-a etapă a Superligii, urmează să se rejoace, deşi iniţial fusese dictată victoria la ”masa verde” a gazdelor.

Partida dintre cele două va avea loc joi, 16 martie, la trei zile după finalul ultimei etape a sezonului regular, astfel că, dacă oltenii câştigă la Sibiu, iar Sepsi pierde la Bucureşti, clasamentul va fi deja decis.

”Toată lumea era mirată”

În direct la Orange Sport, Adrian Mititelu a dezvăluit momentele trăite imediat după ce a fost întrerupt meciul cu Sepsi, acesta urmărind partida de acasă, la televizor.

Imediat după ce s-a oprit jocul, patronul lui U Craiova 1948 a verificat regulamentul FRF, acela fiind momentul când a relizat că sunt şanse mari să poată obţină rejucarea partidei.

Ce a făcut Mititelu imediat după ce a fost întrerupt meciul Sepsi - U Craiova 1948

Toată lumea era mirată că se opreşte meciul. Am înţeles că a fost o prelucrare la nivel de CCA, spun acum din ce se aude, nu ştiu dacă e adevărat, că li s-a spus (n.r. arbitrilor) să nu fie toleranţă în jurul a xenofobie sau rasism.

Probabil că el (n.r. Chivulete), nu a ştiut că în regulament, cum nu am ştiut nici eu... sincer, nici eu m-am ştiut, mă uitam şi eu, ca orice om, de acasă la televizor şi am văzut că s-a oprit meciul.

Nici nu ştiam de ce. Ia regulamentul, citeşte şi după aia m-am dezmeticit şi am găsit această situaţie şi mi-am dat seama că avem şanse mari să câştigăm recursul, pentru că nu ne încadrăm în condiţiile pe care ei le-au enunţat.

Ca dovadă că preşedintele Comsiei de Disciplină ne-a spus că nu e prevăzut în regulament. Şi ei ne-au confirmat chestia, numai că au asociat ei cu FIFA, cu nu ştiu ce”, a declarat Adrian Mititelu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare