Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru U Craiova 1948 înaintea celor mai importante meciuri ale sezonului! Cine este singurul jucător indisponibil: ”Am nişte emoţii” | EXCLUSIV

Veşti bune pentru U Craiova 1948 înaintea celor mai importante meciuri ale sezonului! Cine este singurul jucător indisponibil: ”Am nişte emoţii” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova 1948 a urcat pe locul şase în Superligă, după ce Comisia de Recurs a FRF a întors decizia Comisiei de Disciplină. Iar, înaintea celor mai importante meciuri ale sezonului, Adrian Mititelu le-a oferit, în direct la Orange Sport, veşti bune fanilor.

Joi, Comisia de Recurs a FRF a anunţat că meciul dintre Sepsi şi U Craiova 1948 se va rejuca, după ce iniţial se dictase victoria la ”masa verde” a echipei gazdă.

Deşi Sepsi plănuieşte să atace decizia la TAS, verdictul va rămâne, cel mai probabil, acelaşi, duelul dintre cele două urmând să aibă loc joi, 16 martie, conform lui Adrian Mititelu.

”Am nişte emoţii acum”

Aşadar, U Craiova 1948 a urcat pe locul şase în Superligă, la un punct în faţa celor de la Sepsi, şi are acum prima şansă la accedrea în premieră în play-off.

Joi, după ce a fost anunţat verdictul Comisiei de Recurs, Adrian Mititelu a intervenit telefonic în cadrul emisiunii Sport Report, de pe Orange Sport.

Patronul lui U Craiova 1948 a oferit o serie de declaraţii despre proces, înainte de a le oferi veşti bune fanilor olteni, în legătură cu lotul lui Nicolo Napoli.

Antrenorul italian îi are în prezent la dispoziţie pe toţi jucătorii, în afară de Aurelian Chiţu, care este încă incert pentru meciul de la Sibiu, dar nu şi pentru cel cu Sepsi.

Veşti bune pentru U Craiova 1948 înaintea celor mai importante meciuri ale sezonului

În ciuda verdictului favorabil, Adrian Mititelu a recunoscut că este foarte emoţionat în legătură cu cele mai importante meciuri ale sezonului.

Am nişte emoţii acum... atât de greu mi se pare şi, în primul rând, că meciul nostru de la Sibiu este cel puţin la fel de greu ca al lui Sepsi, dacă nu chiar mai greu, pentru că Sibiu e o echipă foarte bună.

Singura şansă că e terenul bun, faţă de alte locuri. Partea bună e că avem lotul valid, Chiţu... nu ştiu dacă... totul lotul e... Bauza e ok, se antrenează cu echipa de şapte zile, avem lotul valid, Achim...

Cu excepţia unui semn de întrebare pentru meciul de la Sibiu, cu Chiţu, în rest toată echipa e validă”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: aurelian chiţu 

viewscnt
Articole similare