Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră! Ricardo Grigore a revenit în Superligă: ”Am semnat, mâine voi fi prezentat oficial”

Anunţ de ultimă oră! Ricardo Grigore a revenit în Superligă: ”Am semnat, mâine voi fi prezentat oficial”

Superliga

Comentarii

Rămas liber de contract în această iarnă, după doar jumătate de sezon la U Craiova 1948, Ricardo Grigore (23 de ani) şi-a găsit o nouă formaţie în Superligă. Fostul jucător al lui Dinamo a dezvăluit că a semnat contractul şi că joi va fi prezentat oficial.

La finalul sezonului 2021/2022, Dinamo a suferit cea mai mare umilinţă din istoria clubului, după ce a pierdut barajul de promovare / menţinere cu U Cluj şi a retrogradat, în premieră, în Liga 2.

Din Ştefan cel Mare a urmat apoi un ”exod”, cu majoritatea fotbaliştilor disperaţi să se scape de pe corabia care se scufundase în eşalonul secund, printre aceştia numărându-se şi Ricardo Grigore.

”Am semnat, mâine vor fi prezentat oficial”

Crescut de Dinamo, fundaşul central reprezenta o mare speranţă a clubului, motiv pentru care s-ar fi dorit păstrarea sa în Liga 2, dar jucătorul nici nu a vrut să audă acest lucru.

După ce a făcut scandal şi a pus presiuni, lui Grigore i s-a dat drumul într-un final, iar acesta avea să semneze cu U Craiova 1948, un pas care s-a dovedit a fi greşit pentru jucător.

Doar 13 apariţii a însumat stopperul în Bănie, majoritatea din postura de rezervă, înainte de a fi lăsat liber de contract în această iarnă, după doar jumătate de sezon pe Ion Oblemenco.

Imediat după despărţirea, Grigore dezvăluia că este interesat în principal de oferte din afara ţării, dar, după ce acestea au eşuat să apară, fundaşul şi-a găsit un angajament în ţară.

Anunţ de ultimă oră! Ricardo Grigore a revenit în Superligă

Jucătorul crescut de Dinamo a dezvăluit că a semnat cu Petrolul Ploieşti şi că joi urmează să fie prezentat oficial de ”lupii galbeni”, care aveau mare nevoie de întăriri în apărare.

Am semnat cu Petrolul. Mâine voi fi prezentat oficial”, a declarat Ricardo Grigore, pentru Fanatik.

În octombrie, trupa prahoveană a fost nevoită să se despartă de Gabi Tamaş, din cauza scandalului în care era implicat acesta, după ce fusese înregistrat într-o ipostază şocantă de Nae Constantin.

Petrolul a fost nevoită să aştepte până la perioada de mercato pentru a îi transfera înlocuitor, moment în care l-a adus la Ploieşti pe Cosmin Achim.

Desigur că, între timp, şi acesta a plecat pe Ilie Oană, după ce s-a aflat că paria sume uriaşe pe meciuri din Superligă.

Afla mai multe despre: ricardo grigore 

viewscnt
Articole similare